Magazin

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ RESTORAN BRISTOL

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ RESTORAN BRISTOL
 
Nova godina je pred vratima i treba da je dočekamo kako valja. Nije to bez razloga najluđa noć, i ne dešavaju se bez razloga u toj noći najluđe i najlepše stvari.
Zato, ne žalite! Ne žalite ni novac, ne žalite ni da popijete koju čašicu više, jer ta se noć ipak dešava jednom u godini. Sve su druge žurke česte i ako jedna i propadne, eto druge već sutradan.
Doček Nove godine je redak. Imamo ga samo jednom godišnje, i treba kako valja da ga iskoristimo. Loša ekonomija, kriza...nisu to izgovori....štedite! Jeste, svakog meseca kad bismo pomalo odvajali, svaku Novu godinu bismo mogli dočekati sijajući u punom sjaju!
Međutim, Nova godina se može dočekati i za mnogo manje novca,a opet, u punom sjaju, na ekskluzivnom mestu i sa najlepšim i najraspoloženijim ljudima.
Restoran Bristol je jedno od takvih mesta na kojima možete samo zasjati.
Uz svoju ugodnu atmosferu, prelepi enterijer i ljubazno osoblje koje će učiniti da se osećate posebno, restoran Bristol je pun pogodak kada biramo naše mesto za ulazak u novo poglavlje života.
Restoran Bristol vas čeka, i za vas priprema posebnu ponudu!
Po ceni od 25 evra, a to je cena u koju je uključena i rezervacija stola, dobijate neograničenu ponudu pića. Restoran Bristol je u tu ponudu takođe uključio i kompletnu novogodišnju večeru. U svečanoj Sali to će biti set meni, a u Sali Bristol švedski sto. Pa ko šta voli, nek izvoli!
Što se muzike tiče, restoran Bristol je zadužio Trio Bras da zabavlja goste u svečanoj sali, i Trio D Bend za goste u Sali Bristol.
Doček Nove godine kao i sam restoran Bristol će vam se garantovano svideti, pa vam preporučujemo da odmah rezervišete i specijalnu ponudu. Naime, radi se o paketu karata za doček Nove godine i Srpske Nove godine, po ceni od 40-50 evra! 
Ne propustite priliku, Bristol vas čeka!
 

Spremili smo za Vas: