Magazin

DOČEKAJTE NOVU GODINU U STILU- SPLAV AMPHORA

DOČEKAJTE NOVU GODINU U STILU- SPLAV AMPHORA
Splav Amphora je jedno od onih mesta na koja svi nekako žele ući i svi tamo žele provesti vreme. Splav Amphora je mesto gde biste najradije odveli nekoga ko prvi pu dolazi U Beograd, ako želite da ga zadivite. To je jedno od onih posebnih mesta na kojem će te videti sve najlepše ljude, sve najzabavnije ljude, sve najradosnije ljude.
Splav Amphora će svojim enterijerom učiniti da se osećate kao da ste daleko na zapadu. Jednostavno, mesto koje nijedan Beograđanin ne zaobilazi, pa ni vi ne treba da ga zaobiđete. Verovatno ste tamo već i bili, ako niste ovo je prava prilika da 2015tu godin započnete tako što će te je dočekati na splavu Amphora i tako stvoriti svoje novo omiljeno mesto za izlaske. Novu godinu i treba tako započeti. U dobrom društvu, na ekskluzivnom mestu.
Splav Amphora je baš takvo mesto. Splav Amphora j euvek tu za svoje goste, pa tako i u novogodišnjoj noći.
Splav Amphora vam za tu priliku nudi nezaboravnu ponudu. Po ceni od 59 evra dobijate spektakularni doček o kojem smo gore pisali. Splav Amphora van nudi veliki izbor domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Splav Amphora vam nudi i bogatu večeru. Kad se provodi, kad se đuska, treba i dobro da se jede. Tada mnogo energije odlazi, i da bismo je nadoknadili, moramo jesti. Splav Amphora se i na taj način pobrinula za svoje goste. Nema brige! Energije za đuskanje će biti celu noć!
 
Splav Amphora se posebno pobrinuo za muziku. U novogodišnjoj noći, goste će uveseljavati bend Music box. Ovaj bend je stručnjak za pravljenje dobre atmosfere i to znaju svi koji su ga ikad slušali.
Karte za doček Nove godine na splavu Amphora se uvek rasprodaju dosta vremena unapred već godinama, zato je još posebnija ova prilika da smao pet dana pred doček rezervišete svoje mesto! Iskoristite je!
Pozovite broj + 381 63 370 157; + 381 11 26 99 789 i osigurajte se da će splav Amphora biti vaš novogodišnji domaćin!
 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner