Magazin

Dočekajte Novu godinu u nekom od evropskih gradova

Dočekajte Novu godinu u nekom od evropskih gradova

Štedeli ste čitave godine u želji da svojoj voljenoj osobi i sebi pružite nezaboravni romantični doček Nove godine,a još se niste odlučili kuda ćete? Krajnje je vreme da to učinite. Garantujemo vam da nećete pogrešiti koju god evropsku destinaciju da odaberete.

Ukoliko volite da putujete, obilazite evropske zemlje, ukoliko volite gradove sa dugom tradicijom i kulturom, a ipak želite da ovu Novu godinu dočekate na potuno drugačiji način nego do sada na pravom ste mestu, jer smo mi vaši prijatelji i imamo nekoliko pregleda za vas.

Za sve ljubitelje tradicijie, preporučujemo gradove srednje Evrope, jer baš ova mesta odišu tradicijom i novogodišnjom čarolijom. Mesto na kome ćete se divno osećati i gde ćete se sigurno fenomenalno provesti je Prag, prestonica Češke. Uživaćte u prelepoj arhitekturi, vrhunskom gostoprimstvu i fenomenalnom novogodišnjem vašaru na gradskom trgu.

Drugo mesto za savršeni doček Nove godine je Beč. Mesto na kome se prepliću tradicionalna austrijska kultura i novogodišnja euforija. Ko god da je bar jednom bio u Beču iznova mu se vraća jer sve oduševljava arhitektura, novogodišnji vašar, ljubaznost i gostoprimstvo domaćina.

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate malo južnije, onda je Italija savršena zemlja za to.Dočekajte Novu godinu u prekrasnoj Veneciji uživajući u fenomenalnoj atmosferi u oči Nove godine baš u ovom gradu. Rim je takođe savršeno mesto za doček, ne razmišljajte dugo, dođite u Italiju.

Dragi prijatelji, ukoliko želite da Novu godina dočekate u inostranstvu odaberite svoju destinaciju što pre i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: