Magazin

Dočekajte Novu godinu u Klubu 94

Dočekajte Novu godinu u Klubu 94

Provedite novogodišnju noć u jednom od najekskluzivnijih noćnih klubova u Beogradu, Klubu 94. Za odličnu atmosferu će se pobrinuti Calvin Viviano, čije pesme garantuju nezaboravan provod. Garantujemo najbolju R’n’B I House žurku u Beogradu. Cena ovog fenomenalonog dočeka je od 25 evra.

 

U ovom prestoničkom klubu sve je u sve je u znaku dobrog provoda i vrele atmosfere. Splav se nalazi na popularnom Savskom keju što je upravo ono što će Vas asocirati na leto, vrelinu i ispijanje ukusnih koktela. Kako sam naziv govori Splav Club 94 predstavlja neki vid hitne pomoći za Vaš noćni život, pomoći koja će Vam obogatiti i noćni život učiniti boljim.

 

Club je jedan od najvećih u prestonici, kapaciteta 500 mesta, ali uvek je sve puno, budući da je ovaj klub najomiljenije mesto za opuštanje Beograđanima. Ono što vam ovaj Club može ponuditi jeste dance floor na kome možete pokazati Vaše plesno umeće i postati zvezda večeri, potom visoko sedenje, šankove, a ukoliko želite da budete izdvojeni iz mase na raspolaganju su vam udobni separei.

 

Pozovite 060 600 33 80 i rezervišite svoje mesto, dočekajte 2016. u ovom popularnom klubu.

Spremili smo za Vas: