Magazin

Dočekajte Novu godinu ispred Skupštine

Dočekajte Novu godinu ispred Skupštine

Tradicionalni doček Nove godine ispred Skupštine u Beogradu neće izostati ni ove godine. Dodatnu čar spektaklu koji će se desiti u novogodišnjoj noći daje i nikad lepše okićen grad. Ukoliko želite da sa svojim prijateljima đuskate na otvorenom, sa masom drugih ljudi koja se fenomenalno provodi onda je doček ispred Skupštine pravo mesto za vas.

Novogodišnja noć ispred Skupštine ove godine će biti više nego fenooomenlana, budući da će se na bini smenjivati najpopularniji pevači različitih žanrova muzike. Biće pesama narodnjaka, zabavnjaka, ali verovali ili ne i rokera. Biće za svačiji ukus po nešto, te smo sigurni da će svi moći da đuskaju i da se fenomenalno provedu.

U najluđoj noći ispred Skupštine pevaće Aca Lukas koji će zasigurno svojim novim, ali i starim pesmama zapaliti masu. Dijabolik, Lična karta, Dođi gore, Voliš li me... samo su neke od pesama koja će podići masu i koje će zagaranatovati najbolju žurku na Balkanu. Lukasu će na sceni društvo praviti i miljenik ženskog pola, popularni plavušan, Saša Kovačević. Njegove balade učiniće doček romantičnim, a brze pesme će ugrejati masu. Tropico bend će svojim hitovima atmosferu dovesti do ključanja. Za ljubitelje rok zvuka, tu je legendarni Bajaga koji će svojim hitovima doček učiniti nezaboravnim.

Kape, šalove, rukavice, jakne i pravac ispred Skupštine na nezaboravan provod.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory