Magazin

DOČEK U RESTORANU FILMSKI GRAD

DOČEK U RESTORANU FILMSKI GRAD
 
 
Svako ko je proveo neko vreme u Beogradu ili ima sreću da živi baš ovde, nije mogao a da ne obiđe taj prelepi deo grada nadomak Banovog brda. Daleko od gradske buke i prašine, daleko od svih gužvi. U srcu Košutnjaka, tamo gde od beograda ostaje samo najbolje.
Sigurno ste makar ponekda zamišljali kakav bi Beograd bio kad bi iz njega izbacili sve loše i ostavili samo dobro. Kad bismo iz njega izbaciili buku i prašinu, gužve u saobraćaju. Kad bismo iz njega izbacili sve namrgođene ljude. 
Tada bi od Beograda ostala najlepša i najromantičnija priča. Ostale bi ulice bez gužvi i ostali nasmejani ljudi.
Takav deo Beograda zaista i postoji. Filmski grad. A u tom prelepo beogradskom naselju, i restoran Filmski grad.
Ako nemate priliku svakoga dana da budete ovde, priuštite to sebi barem za Novu godinu.
Restoran Filmski grad će učiniti da bar na jednu nezaboravnu noć osetite dušu Beograda. Restoran Filmski grad se nalazi u srcu Košutnjaka. Restoran Filmski grad je za novogodišnju noć obezbedio ponudu u kojoj će te za 40 evra dobiti neograničene količine domaćeg pića i svo strano piće po promotivnim cenama. 
Što se hrane tiče, restoran Filmski grad je poznat po dobrom izboru, pa tako i u najluđoj noći sasvim sigurno nećete požaliti na izboru. U ponudu od 40 evra, restoran Filmski grad je uključio kompletnu svečanu večeru.
Svako ko je bar jednom posetio restoran Filmski grad reći će vam koliko je hrana u ovom restoranu ukusna i donosi osmehe na lice.
 
 
Ni to se muzike tiče, restoran Filmski grad neće ostati dužan svojim vernim gostima i onima koji ga tada po prvi put posete. Za dobro raspoloženje u najluđoj noći pobrrinuće se Zvezde Granda Mladen Cvetanović Mlađa i Jelena Marjanović- Jeca,
Oni će se potruditi svojim izvedbama najboljih hitova da sve goste podignu na noge. Mlađa i Jeca su stručnjaci za najbolju atmosferu i uz njih če vaše raspoloženje da skoči do najvećih visina. Ući će te u Novu godinu srećni i veeli, baš onako kako u Novu godinu i treba da se zakorači.
Restoran Filmski grad vas poziva da u najbolje raspoloženju zajedno prosalvimo najluđu noć.
Za sve informacije pozovite broj 062-481-676 i vidimo se!  
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory