Magazin

DOČEK U KAFANI TAJNA

DOČEK U KAFANI TAJNA
 
Beogradska Nova godina u srcu Beograda. Baš kako treba. Ne ne bismo li svi želeli to? Želeli bismo, naravno, i ništa nas ne sprečava. Toliko je dobrih mesta u ovom našem belom gradu, toliko je inspirativnih mesta koja pričaju posebne priče. Beogradske priče.
Ipak, čini mi se da je najglasnije, ona koja svoju priču najglasnije uzvikuje, upravo kafana Tajna. Ona se nalazi na takozvano Vukovom spomeniku, u Ruzveltovoj ulici.
To je pravo mesto za dočekati Novu godinu.Mesto gde se spaja najbolje od Beograda.
Kafana Tajna će vas u najluđoj noći ugostiti po ceni od samo 25 ecra za nežniji pol, i 30 evra za onaj malo jači pol. Sve najlepšte dame beograda će biti na ovom mestu, i zato dragi naši muškarci, treba se potruditi da s edo njih dođe.
U ovu ponudu kafana Tajna uključuje celu noć dobrog raspoloženja, lepih i veselih ljudi, dobre hrane i najboljeg pića. Ne razmišljajte više, već rezervišite svoje mesto.
U ovu cenu kafana Tajna je uključila neograničenu konzumaciju domaćih i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ne brinite koliko, samo pijete, zato se ova noć i zove najluđa noć!
Kafana Tajna nije zaboravila ni hranu. Od celovečernjeg provoda i plesa svako ogladni. Kažu da čak i samo osećanje sreće u ljudima izaziva glad. A ono što je garantovano jeste da će te se u najluđoj noći osećati srećno.
Zato je kafana Tajna obezbedila i hranu za sve svoje goste.
Na svaki sto, kafana tajna će postaviti oval sa hladnim predjelom(meze).
 
 
Verovatno se još pitate kakva će vas muzika ispratiti u Novu godinu. Najbolja, kao što je i kafana Tajna najbolja! Kafana Tajna je zadužila DJ Stefanelo bend da vas zabavlja u najluđoj noći i da vaše raspoloženje održava na najvišem nivou. 
Ovaj bend je poznat svima onima koji su imali priliku da vise kako kafana Tajna radi sredom. Tim danom, DJ Stefanelo bend nastupa i uveseljava goste hitovima pop, zabavne i narodne muzike. Neizostavno, Dj Stefanelo bend će vas zabavljati i starim kafanskim hitovima.
Ako se odlučite za doček Nove godine, znajte kafana Tajna vam neće biti dovoljna za samo jednu noć. Poželećete još! To, naravno, neće biti problem. Kafana Tajna takođe želi biti sa vama i zato se pobrinula da organizuje i reprizu dočeka. Cena ulaznice je samo 300 dinara! Vidimo se u najluđoj noći i u njenoj reprizi!
 
 

Spremili smo za Vas: