Magazin

DOČEK-RESTORAN HOLLYWOOD LEDINE SA KATARINOM GRUJIĆ

DOČEK-RESTORAN HOLLYWOOD LEDINE SA KATARINOM GRUJIĆ

Ako želite veličanstven doček Nove godine a još se niste odlučile gde će te onda Restoran Hollywood Ledine ima sjajnu ponudu za vas. Fenomenalna Katarina Grujić, Mišel Gvozdenović i jos 4 zvezde granda će se pobrinuti sa širokim repertoarom najvećih hitova da tokom cele večeri vaše raspoloženje ne opada i bude na najvišem nivou.

Cena za ovaj spektakularni doček Nove 2016.godine kreće se od 25€ do 50€ u zavisnosti od pozicije koju izaberete barski sto ili sedeća mesta, dok VIP deo košta samo 60€. Neograničena konzumacija domacih pića je za sve dok se strana pića doplaćuju po znatno nižim cenama. Čeka vas i komplet svečana večera sa izvrsnim menijem pršute, paprika u pavlaci, kačkavalj, razne salate, prilozi i jos mnogo toga dok je glavno jelo ukusno teleće pečenje sa ražnja. Restoran Hollywood Ledine je poznat po svom luksuznom izgledu, profesionalnim osobljem i izvrsnom hranom što ga izdvaja u bogatoj ponudi Beograda. Sala je dekorisana specijalno za novodišnju proslavu koja uključuje presvlake za stolice sa mašnama i druge aranžmane. Dok vi uživate i đuskate sa svojim najdražim osobama tu su i najsavremeniji prateći svetlosni efekti i ljubazno osoblje koje će se potruditi da sve bude onako kako vi želite. A ako ne želite kući odma posle proslave Nove,već da se malo odmorite i opustite, u našem hotelu možete iznajmiti luksuzne sobe i apartmane po veoma pristupačnim cenama.

Zato dočekajmo zajedno Novu godinu sa kojom počinju nove želje i nade, uz fenomenalnu muziku, izvrsnu hranu, raznovrsno piće i najbolje raspoloženje u vrhunskoj atmosferi. Rezervišite vaše mesto na vreme u Restoranu Hollywood Ledine na 063/54-54-54

Spremili smo za Vas: