Magazin

DOČEK NOVE SA STOJOM U RESTORANU INTER HOLLYWOOD

DOČEK NOVE SA STOJOM U RESTORANU INTER HOLLYWOOD

Ukoliko želite fenomenalan doček po vašoj meri koji ćete sigurno pamtiti po sjajnom provodu i vrhunskoj muzici, onda je za vas pravi izbor Restoran Inter Hollywood. Za spektakularan doček i vrhunsku muziku će biti zaduzena Stoja. Sigurno je da će ona sa svojim najvećim hitovima dovesti atmosferu do vrhunca a vi đuskati i pevati cele noći.

Restoran se nalazi na Novom Beogradu na dobro poznatoj adresi Surčinska 19b. U zavisnosti od izbora mesta u svečanoj sali, cena ovog fenomenalnog dočeka se krece od 60do 65dok VIP deo košta 80. U cenu je uključena komplet svečana večera sa bogatim i ukusnim menijem kao što su sve vrste pršute, raznih salata, ukusnih priloga, i mnogih drugih dok je glavno jelo teleće pečenje sa ražnja. Neograničena komzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića se podrazumeva dok se strana pića doplaćuju po znatno nižim cenama. Ogroman parking sa kompletnim video nadzorom i obezbeđenjem u objektu i izvan njega su sastavni deo restorana da ne biste morali da brinete za svoje automobile dok se ludo zabavljate. Sala je opremeljena i dekorisana savremeno u novogodišnjem raspoloženju sa svim pratećim svetlosnim efektima, stolice imaju presvlake sa mašnama kako dolikuje jednom vrhunskom restoranu. Da bi ste dočekali Novu 2016. Godinu u veselju i bez brige ako popijete malo više, u našem hotelu možete iznajmiti luksuzne sobe i apartmane po pristupačnim cenama.

Zato ne oklevajte više, rezervišite vaše mesto za doček Nove na vreme na 063/310-310 i dočekajte najluđju noć sa vama dragim osobama u Restoranu Inter Hollywood.

Spremili smo za Vas: