Magazin

Doček Nove godine uz Peđu Medenicu

Doček Nove godine uz Peđu Medenicu

Uđite u Novu 2018. godinu uz popularnog Peđu Medenicu, vlasnika najromantičnijh pesama fok muzike. Okupite drage osobe i uđite u Novu godinu u fenomenalnom raspoloženju u klubu Teatro.

Fenomenalni doček Nove godine u popularnom klubu Teatro je pred vama, đuskajte uz hitove popularnog Peđe Medenice, uživajte u pesmama poput Čisto da znaš, Posle tebe, Neka boli, Dođeš mi u san, kao i mnogom drugim popularnim pesmama u interpretaciji ovog fenomenalnog pevača.

Klub Teatro je najveća diskoteka u Beogradu, kapaciteta do 1000 mesta. Sastoji se iz dva dela, od kojih je jedan manji i prima oko 300 ljudi tzv. „mala scena“. KlubTeatro poseduje klub u klubu i upravo to ga svrstava rame uz rame sa najpopularnijim evropskim klubovima. Gde god da se odličite da dočekate Novu godinu provešćete se fenomenalnoooo.

Cena dočeka Nove godine u popularnom klubu Teatro se kreće od 25 evra sve u zavisnosti za koje mesto u klubu se opredelite. Klub Teatro vam nudi doček za plutovima, na terasi, za barskim stolovima, uz astale, visoka sedenja, ali i u separeu. Kada je u pitanju cenovnik pića klub Teatro ima posebne pakete uz koje se ostvaruje poseban popust.

Nemojte kasniti, okrenite što pre 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: