Magazin

Doček Nove godine uz Becu Fantastic

Doček Nove godine uz Becu Fantastic

Jeste li spremni za najluđu noć u godini? Jeste li odlučili gde ćete provesti najluđu noć u godini? Đuskajte uz najbolju muziku u vrhunskom raspoloženju, dočekajte Novu godinu uz Becu Fantastic na splavu River.

Ne propustite priliku da u Novu 2018. godinu uđete uz muziku jednog od najtraženijih mladih pevača, uz Becu Fantastic. Pevajte i igrajte uz njegove popularne pesme kao što su Mila moja, Sexy Selfie, Ma ćao, Usne od adrenalina...i naravno uz mnoge druge hitove u njegovoj interpertaciji. Sa sigurnošću možemo reći da će provod biti nezaboravan, da ćete čitave večeri igrati i vhrunski se provoditi.

Cena dočeka Nove godine na splavu River kreće se od 20 evra u zavisnosti za koju poziciju na splavu se opredelite. Novu godinu možete dočekati đuskajući za pultom, barskim stolom, visokim sedenjem ili u separeu. Gde god odlučite da dočekate Novu godinu sa svojom ekipom sigruni smo da ćete se vrhunski provesti.

Odlična zabava i vrhunska usluga su zaštitni znak splava River. Zaposleni će izaći u susret svakom vašem zahtevu i učiniće da se osećate fenomenalno za vreme dočeka Nove godine.

Nemojte propustiti priliku da đuskate uz Becu Fantastic, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta što pre.

Spremili smo za Vas: