Magazin

DOČEK NOVE GODINE UZ BAJAGU, PATRIBREJKERSE I KIKIJA

DOČEK NOVE GODINE UZ BAJAGU, PATRIBREJKERSE I KIKIJA
NEZABORAVAN PROVOD- DOČEK NOVE GODINE UZ BAJAGU, PARTIBREJKERSE I KIKIJA
 
Ne kaže se uzalud da je Beograd grad u kojem svi žele živeti. Pa čak i oni, sa zapada, i oni kada dođu, zaborave na sve svoje precenjene manire, zaborave na sav svoj novac za koji mgu kupiti sve stvari ovoga sveta, stvarti da, ali dobro raspoloženje i sreću ne. Oni se, sigurno ste primetili, uvek pitaju i čudom čude kako to da jedan siromašan narod može biti u tsvari toliko srećan i toliko gostoljubiv. Gostoljub čak i prema njima koji prema tom narodu baš i nisu.
To je takva duša balkanska, kaže se. I ne kajemo se, možda nemamo novac za najskuplje provode u klubovima Pariza ili Berlina, ali imamo naš grad Beograd. Imamo doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija Lesendrića. 
Kako jedna narod ne bi bio srećan kada ima muziku kakvu ovi ljudi prave? Zamislte samo doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija! Zamislite i imaćete ga! Ove godine, grad Beograd svima koji to žele pruža doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija! Nemojte to da propustite! 31og decembra dođite ispred Narodne skupštine i provedite doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija! 
Odlična prilika da se prisetite zašto volite svoj grad, zašto volite Srbiju i muziku koja se pravi samo u Srbiji i nigde više. Ako imate nekog od prijatelja, tih sa zapada, povedite ih. Povedite ih da i oni vide kako se u Srbiji čeka Nova godina, verovatno teža nego prethodna, ali u nadi da će biti bolja.
 
 
Grad Beograd vam nudi besplatan doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija, nemojte dozvoliti da prilika bude neiskorištena. Doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija ne traži rezervacije, nema ograničenih mesta, samo vaši nasmejani sugrađani, željni dobre muzike.
I to nije sve. Doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija nije sve što vam Beograd nudi. Prvog dana Nove godine, prvog januara, uputite se u Ulicu otvorenog srca i tamo prisustvujte humanitarnoj manifestaciji na kojoj će vas zabavljati žongleri, muzičari, mađioničari, klovnovi i glumci. A koji je najbolji način da se započne Nova godina, nego smeh! 
Povedite svoje najmlađe, povedite svoje prijatelje, povedite svoje ljubavi! Uživajte u početku nove, srećnije godine! Doček Nove godine uz Bajagu, Partibrejkerse i Kikija!
 
 

Spremili smo za Vas: