Magazin

Doček Nove godine u Red Shoes cafe-u

Doček Nove godine u Red Shoes cafe-u

Bolest zvana Nova godina nam stiže. Retko ko se je već spremio, izabrao mesto, odevnu kombinaciju, okitio jelku, kupio poklone… Gužva je u gradu, gužvaju se svi. Oni koji nisu našli još uvek imaju vremena - ponude još uvek se nižu bez prestanka. Imate na raspolaganju mesta elegantna, ona malo opuštenija, ona najluđa - dovoljno je samo da se odlučite.

 
 
Život je čudo i svaka sledeča godina nosi trista čudesa, i lepih i dobrih i tužnih. Ali to je život, prožimaju ga razne stvari. Za celu proteklu godinu mogu da kažem samo, zlatna sredina, naravno sa dozom neke male nostalgije jer se godine ne vraćaju nikad i ostaju nam u sećanjima onakve kakve su bile, tek kada prođe cela godina uglavnom kažem, ipak je bila dobra. Jesam mlada, ali mi se čini da je ovih 20 godina proletelo. Radujem se novoj godini, to su moje želje, moji snovi, nadanja i gledam na novu godinu sa puno optimizma. 
Naravno, svi mi očekujemo od svake sledeće godine mnogo boljih stvari nego u prethodnoj.
Razlog za slavlje imaju svi. Pesimisti, optimisti, veseli, tužni. Jedni će proslavljati odlazak stare godine u prošlost. Drugi, razlog za slavlje pronalaze u svemu novom. Svako od nas imaće razlog za slavlje. Jer, verujemo, bićemo pametniji, srećniji, zaljubljeniji, zavodljiviji, voljeniji, zdraviji. Zato, brzo u kafanu da se provedemo na najbolji mogući način. Ili možda na žurku. Ili nešto treće.
Cafe Red shoes vam organizuje jos jednu u nizu, naizgled običnu, a povodom vrlo bitnu noć. Nalazi se u našem Beogradu, na jednom od najlepših gradskih jezera na svetu - Ada Ciganlija. Ovaj kafe se od letnjeg lokala pretvara u živahan noćni klub, restoran sa prijatnim ambijentom koji je pogodan za svaku vrstu proslave. Možete da zamislite kako je kad u ovakvom prostoru organizujete venčanje na drugom nivou, koje ima otvoren pogled na jezero. Ko zna, možda ga i proslavite tamo. Zato prvo probajte ovaj prostor a onda razmišljajte o nekom drugom povodu. Muziku će vam stvarati okršaj bendova - Andrea i Profesori. U ponudi stoji švedski sto koji će biti bogat različitim vrstama pita, rolnicama, različitim vrstama mesa, salatama, ribom…osim ovoga, bićete u poziciji da se opuštate uz različitu vrstu alkoholnog pića. Da ne zavaravamo svet-jedino se uz malu dozu alkohola možemo opustiti. Takvi smo mi-Srbi. Iz godine u godinu se ovde rasprodaju ulaznice pre vremena. Možda vam to može reći nešto o provodu. Ne možda,sigurno. Zagarantovan je besprekoran doček Nove godine
Ženska je tradicija da pre Nove godine izlazimo u grad, probamo 10 kombinacija, haljina, cipela…Volimo, jednostavno. To nam je u genima. Postoje i one devojke koje nisu opterećene svojim look-om. Kada odem do prodavnice, ja moram da obučem farmerice i neku bluzu, ne mogu da izlazim u starim, okržljalim stvarima. To je znak mog daljeg ponašanja. Prednost opuštenih devojaka je što se one ne opterećuju tim stvarima. Zašto da nose cipele, da ih stopala bole od visine i da im se stvaraju žuljevi? Zato na ravno i pravac izlazak. Mogu vam reći da je ovo mesto opušteno u tom pogledu. Prema tome, ako ste sportski tip, nemojte se opterećivati time što će druge devojke biti na štiklama-vi budite ono što jeste.
 
Kristina Nedeljković
 
 
 

Spremili smo za Vas: