Magazin

DOČEK NOVE GODINE U NOVOM SADU

DOČEK NOVE GODINE U NOVOM SADU

Novi Sad ove godine ima zanimljivu i šaroliku ponudu. Ukoliko ne budete na privatnoj žurci, kod kuće ili u Novom Sadu na trgu uz Garavi Sokak, Frajle i Crvenu jabuku, sigurno će vam odgovarati neka od ponuda ugostiteljskih objekata.

Ljubitelji đuskanja uživaće u ponudi novosadskih klubova. Di – džejevi i vreli ritmovi, navešće vas da igrate celu noć, a jutro 2015. godine dočekate sa osmehom na licu.

Captain Jack vodi vas na svoju palubu već od podneva. Bend Talasna dužina zagrejaće nas za veče. Potom kreće ludilo, koje nas sprema za ponoć. Uz koktel dobrodošlice, od 22 sata provodićemo se uz Dextera i Zlog vuka.

Pepper bar organizuje žurku uz di - džej Dačonija. House ritmovi širiće se ulicom Svetozara Miletića, sve do jutra.

Avanturisti i hedoniste odabraće Barrique gastro pub. DJ Šot dovešće ovu noć do usijanja, a hrana i piće iz ponude omogućiće vam da za jednu noć obiđete ceo svet.

Najluđi novogodišnji provod, prema rečima organizatora, biće u klubu Cactus. Di džej Dabl Di puštaće najveće hitove house muzike.

Ljubitelji pop svirke, ali i mešanih ritmova, rezervisaće svoje mesto u Tapasu. Ovaj klub nas od popodnevnih sati uvodi u najluđu noć uz bend Džejms bend, koji obećava opasnu svirku. Uveče će se za dobru atmosferu pobrinuti Me gusto bend. Grickaće se meze, a u ponoć će se piti penušavac.

Muziku će mešati i Duplex, zahvaljujući di - džej Rašu, dok će Petrovaradinska tvrđava ponuditi narodnu muziku u najstarijem klubu u Srbiji – Đava i di džej Jekela.

Kafane ne zaostaju sa svojom ponudom. Bircus će uveseliti ovu noć zahvaljujući Džuletu, dok će jedna od najlepših kafana, Tako je suđeno, svojim gostima pokloniti tamburašku noć, dva pića i svečanu večeru.

Restoran Sat na Petrovaradinskoj tvrđavi ima bogatu ponudu. Rakija kao dobrodošlica i šampanjac u ponoć odlično će se slagati sa bogatom i kompletnom novogodišnjom trpezom. Za veselu atmosferu biće zadužen Dragan Prgonjić Prga, koji će pevati zabavnu i narodnu muziku.

Oni koji vole luksuz, biće zadovoljni ponudom hotela Premier Aqua iz Vrdnika. Odaberite neki od paketa koji uključuju smeštaj, korišćenje welness usluga, izlete i poklone. U najluđoj noći očekuje vas piće dobrodošlice, specijalne cene Premier rakije, šampanjac u ponoć i svečana večera.

Spremili smo za Vas: