Magazin

Doček Nove godine u klubu Imperial

Doček Nove godine u klubu Imperial

Imperial Club – Holiday In ove godine ima specijalnu ponudu za sve one koji žele da najluđu noć provedu baš na ovom mestu. Provedite doček uz muzku grupe Radijacija.

Cena dočeka je od 40 do 50 evra u zavisnosti od mesta za koje se odlučite. Budući da nije baš najbolje dočekati Novu godinu praznog stomaka, tu je za švedski sto sa fenomenalnom ponudom hladih, toplih jela i naravno, ukusnih deserta. Možete uživati u prepoznatljivim alkoholnim i bezalkoholnim pićima.

Repertoar grupe Radijacija je zasnovan na višegodišnjem iskustvu koje je stečeno na više hiljada nastupa po klubovima, korporativnim proslavama, svadbama, privatnim žurkama i ostalim vidovima javnih nastupa. Upravo to iskustvo, je doprinelo tome da repertoar bude ogroman, žanrovski raznolik, uvek prilagođen ambijentu i svim generacijama, izveden u autentičnom maniru i stalno se obnavlja.

Holiday Inn Beograd se nalazi na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini auto-puta, na 10 km udaljenosti od aerodroma „Nikola Tesla" i 4 km od centra grada. Ono što je bitno, parking je obezbeđen, tako da u potpunosti možete uživati u dočeku.

Spremili smo za Vas: