Magazin

Doček Nove godine u klub restoranu Baraka

Doček Nove godine u klub restoranu Baraka

Beton hala je kultno beogradsko mesto, koje je nastalo krajem tridesetih godina. Smeštena je pored reke Save, sa pogledom na Novi Beograd. ali i na ušću reka Save i Dunava, odmah ispod Kalemegdana, u strogom centru grada Beograda u Karađorđevoj ulici.

 

Ova nova i moderna Skadarlija mesto je restorana, klubova, kafića, koji će zadovoljati sva vaša čula. Bez obzira koliko ste izbirljivi , ovde ćete sigurno pronaći svoje omiljeno mesto.

 

Ovde se nalaze The Bank , Freestyler Winter Stage , Komitet , a jedno od veoma posećenih mesta svakako je i Baraka. Stara Baraka je srušena i baš na tom mestu nalazi se parking nove Barake, koja je otvorena u novembru 2018. godine.Naziva se i Baraka na kvadrat.

 

Klub restoran Baraka

 

Klub restoran Baraka smešten je u ulici Karađorđeva 13 u Beogradu. Reč je o novijem restoranu, na mestu stare Barake, koji je duplo veći od starog.

 

Geometrijski gledano, Baraka je simetrična, sa binom na centru.Na taj način da ne postoji loša pozicija stola ili separea u lokalu. Sa ciljem da podseća na amfiteatar, sva sedenja su u odnosu na razdaljinu od bine postavljena na tri nivoa.

 

Kada je reč o meniju, restoranska ponuda je vrlo interesantna. Prilagođena je i najizbirljivijim posetiocima i gurmanima.

 

Jedno je od omiljenih mesta Beograđana, a ovde vas očekuju svirke petkom i subotom. Čuvena je i po proslavama, kao što je docek Nove godine, ali i proslave devojačkih i momačkih večeri.

 

Klub restoran Baraka Nova godina

 

Proslava Nove godine u klubu restoranu Baraka namenjena je nešto starijoj ekipi, koja želi sebi da ugodi. To znači da uživa u dobrom piću, hrani po svom ukusu i odabiru i dobroj svirci. Provod je namenjen parovima, ali i društvima, koji žele da im bude prijatno i opušteno.

 

Upravo zbog toga ovde se traži karta više, pa je neophodno što pre obezbediti svoje mesto.

 

Kada je u pitanju klub restoran Baraka Nova godina je organizovana uz bend Muzička mašina .

 

Bend Muzička mašina osnovan je 1997. godine, a danas ga čine šest talentovanih muzičara. Mogu se pohvaliti sa činjenicom da sviraju jednako dobro domaći i strani pop rok, kao i narodnjake.

 

Cena je bila od 20€ do 30€ u zavisnosti od pozicije, cene pića bile su standardne, a hrana a la carte.

 

Osim ovog centralnog događaja, organizovan je i Baraka matine . Reč je o dnevnoj žurki koja je 31.12. počela u 14 sati.

 

Naravno, neizostavan je bio provod 13. januara. Kada je u pitanju Srpska nova godina Baraka je organizovala provod uz Slobu Bajića i Hua Hua bend . Ulaz se nije naplaćivao, cene pića bile su standardne, a hrana a la carte.

 

Sloba Bajić član je Beogradske filharmonije, a tokom cele godine sa bendom Hua Hua ima rezervisane nastupe, kako po splavovima, tako i po privatnim proslavama kao što su svadbe, venčanja i druge.

 

Iako se još uvek ne zna kakva će situacija biti sa viruom korona, svi se nadamo da ćemo ponovo moći da uživamo u celodnevnom provodu u Baraci tog 31. decembra, kao i posebnoj proslavi za Srpsku, odnosno Pravoslavnu novu godinu.

 

A.K.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR