Magazin

Doček Nove godine u kafani ,Kod Ministra

Doček Nove godine u kafani ,Kod Ministra

                                                   

 
 
Nova godina je aktuelna tema u našem gradu. Spekuliše se izuzetno o tome. Traže se željeni restorani i kafane, kupuju se haljine i odela, juri se po gradu. Pripreme su u toku. Svi spremaju razne stvari pa i mala deca koja sa nestrpljenjem čekaju da okite jelku. To je jedino zadovoljstvo koje oni imaju. Mi smo drugačiji u tom pogledu-volimo da izađemo, da se provedemo. Svako na drugačiji način, ali volimo. 
 
Nova godina, taj dan i noć su kao i svi ostali-nema razlike u tome. Jedina razlika je što smo mi taj dan opisali kao kraj i početak Nove godine. A nama ostaje da odlučimo da li ćemo se u tom znaku provoditi sa svojima kući ili ipak izaći napolje i otići u neko otmeno mesto. Možda vam odgovara neka house muzika uz koju možete da đuskate do jutra, možda narodna muzika uz koju svi uživaju. Možda ste poželeli da odete na neko novogodišnje putovanje, neku zanimljivu destinaciju. To vam je novogodišnja veza. Novogodišnje želje su lepe, iskrene i posebne. Maloj deci su obično ostvarljive, zato što su materijalne, ali kad počnemo da odrastamo, naše želje se pretvaraju u bajke i snove, u nešto što je neostvarljivo. Nemojte odmah tugovati, jednom ćete sigurno otići na novogodišnje putovanje. Do tada, možete tumarati po netu i naći nešto interesantno, neku kafanu koja vam je na prvi pogled poverljiva. 
Možda je to baš kafana Kod Ministra. Ova kafana se razlikuje od ostalih kafana-možete svratiti i uveriti se u ovu stavku. Lepe devojke, uvek dobra atmosfera i pristojne cene  su dovoljna pozivnica da posetite ovu kafanu i vidite zašto je od svog otvaranja postala jedna od najpopularnijih kafana u Beogradu. ,,Proslavimo doček  zajedno. Proslavimo doček Ministarski. Proslavimo doček u kafani Kod Ministra
Za ludu atmosferu u jednoj od najveselijih kafana u gradu, u novogodišnjoj noći su zaduženi Suzana Suzi Bogdanović i Antipico bend. Očekujte od njih dobar repertoar pun folk, naradnim i zabavnim pesmama. Uz dobro vino koje se nudi kao piće, crveno i belo, Rose, uz dobro pivo, uz razne vrste rakija ( Dunja, Kajsija, Viljamovka, Medovača, Malina ), opustite se i krenite u osvajanje kafane. Uz to naravno, svi gosti dobijaju meze kako bi ugasili vatru koja se raspalila u želucu. 
Nekada ljudi nisu imali gde da proslave Novu godinu, nisu imali kafane, restorane i klubove-sve ono što mi imamo danas. Nisu čuli niti videli to u životu. Mi sve imamo danas, sve mogućnosti, sve nam je kao na tanjiru. Samo se treba odlučiti gde ćete ići. Da imamo dve kafane u gradu, svi bi znali gde treba da idu, ali nijedno od njih ne bi mogli da prime toliko ljudi. Danas u Beogradu ima preveliki broj takvih mesta. Ne dopustite da prođe vreme pored nas. Mi smo ti koji treba da rukovodimo vremenom, a ne vreme nama. 
Koje su vaše želje? Moja je želja da odem kod brata u Nemačku, da probam školjke jer mi je jednom davno jedan dečko reko da su ukusne, a ja nisam imala priliku da ih probam. E da, i da uživam bar u jednoj zimi koja ima punooo snega, da mogu da se valjam u njemu, ali bez prevelike hladnoće-ne volim kada je previše hladno. Zamislite kako je meni kad vetar duva a moja cirkulacija je na nuli.
 
Kristina Nedeljković
 

Spremili smo za Vas: