Magazin

Doček Nove godine u Event centar Atlantis

Doček Nove godine u Event centar Atlantis

                                          

 
 
 
Pada sneg napolju, zima je stigla. I Nova godina nam stiže. Vreme je u skladu sa Novom godinom i praznicima. Jaoo, kako je divno, svet se polako beli. Hladno je, ali čarolija snega ne nestaje. Pojavio se znak koji nas asocira na predstojeće praznike. Lepo je posmatrati kako sneg pada na grancice jelke u dvorištu, ali kada treba izaći napolje, tu se već javlja problem. Upravo zbog hladnoće. 
 
Nestalo je onih zima kada bi sneg napadao, pa kad bismo ga pogledali nestalo bi onog straha od hladnoće. Nema više takvih doživaljaja, ali bitno je da nam padne sneg, u bilo kojoj količini. Bitno je da nam je Nova godina stigla, da imamo drugog razloga za radovanje. S obzirom na hladnoću koja nas vreba, zaboravite na proslavu Nove godine napolju i tražite neko idealno mesto u zatvorenom prostoru. Kako vam se čini Event centar Atlantis? On može da organizuje događaje različitih oblika i veličina, i uz to će vam pružiti nepodeljenu brigu i pažnju. ,,Ponosni smo što smo  pedantni organizatori od početka do kraja“-izjavili su posle iskustva u organizovanju više događaja različitih vrsta. Hoćete sastanak za dvoje ili proslavu od 500 ljudi? Banketi ili venčanja? Nove godine? Event centar Atlantis vam je na raspolaganju za sve vrste događaja. Koji je događaj trenutno u centru pažnje? Nova godinaaa.
Centar Atlantis organizuje Novu godinu i samo za vas, u ovoj ludoj noći, pevaće poznata naša  Zvezde Granda - Rada Manojlović. Nema svirke ili proslave gde je ona pokušala da razveseli ljude, a nije u tome uspela. Naše Zvezde Granda su naš ponos, ponos naše zemlje. Mesto gde se nalaze je mesto koje im i pripada, s obzirom na to da su tu došli samo svojim radom i trudom. Uz Radu će biti  Miša Laguna bend koji će je pratiti svojim instrumentima. Uz dobru muziku ide i Švedski sto kao i najveći izbor pića.  Imate na raspolaganju srebrnu i zlatnu salu, pa ko gde više voli, imaće priliku da bira. U cenu je uračunato piće dobrodošlice, večera  na bazi švedskog stola koji će biti otvoren tokom čitave večeri i šampanjac u ponoć.
 
Znam da vam je sve u vezi sa zimom zanimljivo, npr.sneg koji trenutno pada a nismo ga videli cele godine. Sada ga gledamo kako pada sa nadom da će se možda nakupiti i da će biti spreman za valjanje. Ali ukoliko niste odlučili da odete na neku planinu gde možete sa svojim dragim posmatrati kako pada sneg, idite u neki klub ili restoran. Možete doći ovde i uz našu Zvezdu Gradna uživati cele večeri. Nemojte sebi uskratiti takav užitak. Iako nije ovo vaš fah, probajte, mislim da se nećete razočarati. 
U svakoj stvari treba oprobati sebe, možda ipak uvidite da ste pogrešili u proceni svog ukusa. Šta je život bez malo rizikovanja, šta je Nova godina bez malo iznenađenja? 
Dođite ovde i okušajte sebe u ovoj vrsti muzike i ovom prostoru. Možda na kraju ipak potvrdite svoje mišljenje od početka, a možda ipak utvrdite da ste u dubini duše veliki veseljak i obožavalac narodne muzike. 
 
Kristina Nedeljković
 

Spremili smo za Vas: