Magazin

Doček Nove godine u dvoje

Doček Nove godine u dvoje

 

Godinama ste maštali da nađete dečka sa kojima možete slaviti doček Nove godine, i da taj dan bude vaš. I evo ga, konačno se pojavio taj posebni „neko“ u vašem životu i vi žudite da vaš doček Nove godine bude nezaboravan i romantičan.
Ali kako u svakoj savršenoj vezi ima nesavršenosti, tako i u vašoj. Evo na primer, njegova porodica baš i nije vaš najveći fan. Možda vam je kosa previše izblanširana, ili je dužina vaše suknja neprimerena njihovom ukusu.
Bez panike, evo stvari koje možete raditi sa svojim dragim i tako ući u Novu godinu pridobijajući naklonost njegove porodice.
Kupite novogodišnje poklone za njegovu porodicu! Nemojte to raditi sami. Svako voli iznenađenja za doček Nove godine, a još više voli da im se ta iznenađenja svide. Zato nemojte rizikovati, već povedite svog dragog u šoping. ON će se obradovati jer kupujete poklone za njegovu porodicu, a vi će te im se lepo „ušlihtati“ jer ste mislili na njih.
Napravite novogodišnju večeru za njegove roditelje. Kada njegova majka bude čula da želite provesti bar pola dana 31. Decembra sa njom, ooo verujte, drugačije će vas gledati. Pitajte svog dragog koje je njeno omiljeno jelo i bacite se na posao. Pripremjte tu večeru zajedno s njim, sa ne baš mnogo odeće na sebi. Prosto, svi su na dobitku.
Ako ima dece u njegovoj porodici, kupite im svima paketiće. To verovatno neće biti jeftino, ali to bi bila investicija koja će vaš doček Nove godine učiniti prijatnijim. Ali ne samo doček Nove godine, već verovatno i celu vašu budućnost. Žrtvujte jednu Novu godinu kako biste ih imali još dosta s njim. Jednom kad vas deca zavole, zavoleće vas cela rodbina. Posle majki, najvažnije je „ušlihtati se“ dečici.
 
 
Uredite zajedno prostor za Novu godinu. 
Iako vole da govore da su novogodišnji ukrasi gay, verujte i muškarci uživaju u njima jednako kao i žene. Zato, pokažite mu da je u redu da on to voli i zajedno ukrasite stan. To takođe može biti vrlo sexy. Da, da...penjanje po lestvama da biste dohvatile njegove visokoe prozore dok vam ih vaš dragi pridržava. Zvuči zanimljivo.
Kada njegovi roditelji napokon odu sa „ugodne i zanimljive“ večere, ostajete sami. Konačno. Nađite nekoliko recepata za novogodišnje koktele, napravite ih, poslužite svom dragom i neka zabava počne. Njegova porodica vas voli, a vi ste konačno ostali sami! Srećna Nova godina!
 
 

Spremili smo za Vas: