Magazin

Doček Nove godine Restoran Inter Hollywood - Stoja

Doček Nove godine Restoran Inter Hollywood - Stoja

Dočekajte Novu 2016.godinu u jednom od restorana koji nosi epitet najekskluzivnijeg na Balkanu. Uživajte u novogodišnjoj atmosferi u ogromnoj sali ovog restorana koju ukrašavaju kožne stolice sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima. Oko stolova plešu profesionalci koji se brinu da gostima bude prijatno u svakom trenutku i da im neke sitnice ne umanje sreću.

Nećete se pokajati ukoliko se budete odlučili jer je restoran Inter Hollywood ozbiljan restoran koji je uvek na raspolaganju kada treba proslaviti značajne datume ili događaje. Ozbiljno a ponovo puno osmeha i lepog raspoloženja. Provedite još jedno novogodišnje veče u veselom društvu a za muziku će se pobrinuti poznata pevačica Stoja i njena bela ciganka uz koju svi zaigramo. Uz dobre prijatelje i narodnu muziku će vam veče biti ispunjeno.

Osim toga, hrana i piće su nezaobilazni deo koji je u ovom restoranu na vrhunskom nivou. Razne vrste salata, sireva, mesnih proizvoda uz punomasnu večeru i teleće pečenje sa ražnja će vam biti servirani na okruglim stolovima uz, naravno, mnogo vrsta pića – od domaće rakije, vina preko vodke, vermuta, vinjaka, pelinkovca i piva. Garantovani su vam zaštićen parking i siguran boravak u restoranu ukoliko se odlučite da vam Nova godina krene sa nama. Vama koji niste odavde nudimo kompletnu noć jer hotel sa restoranom poseduje sobe i apartmane za noćenje koje možete iznajmiti po pristupačnoj sceni. Podijum je za vas i vaše prijatelje uz enterijer koji će biti potpuno prilagođen prilici.

 

Zato brzo rezervišite i prepustite se rukama restorana Inter Hollywood koji će vas iznenaditi svojim ugostiteljstvom.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner