Magazin

Doček Nove godine restoran Belwood

Doček Nove godine restoran Belwood
Beograd nam nudi toliko toga. Cele godine, ne samo za novogodišnju noć. Uvej je živ, uvek razigran i uvek pun najboljih prilika. Šta god da izaberete, na koju god žurku da krene u ovom gradu koji nikada ne spava, nećete pogrešiti. Beograd je grad izazova, grad prilika i grad zabave.
Dođite i provedite Novu godinu baš u Beogradu!
Zašto? Razloga je mnogo. Jedan od razloga za provesti Novu godinu baš u ovom gradu, jeste to što ako ste u eogradu, Novu godinu možete proslaviti u jednom od najboljih beogradskih restorana, a to je restoran Belwood.
 
Pogledajte novogodišnju ponudu ovog restorana:
Što se muzike tiče, u restoranu Belwood, zabavljaće vas Modus bend, a na repertoaru ovog benda nalaze se sve sami hitovi najpopularnije domaće i strane muzike. 
Cena nonogodišnje proslave za restoran Belwood je 30 evra po osobi, i za tu extra cenu dobićete kompletnu večeru što se hrane tiče, i neograničenu količinu svog domaćeg pića, naravno i alkoholnog i bezalkoholnog.
Ono što restoran Belwood izdvaja od ostalih beogradskih klubova i restorana jeste njegov ambijent. Restoran Belwood je izmešten iz grada i gradske gužve i vreve. Okruženi planinskim mirom, moći će te na miru da uživate sa vama dragim ljudima i da ne mislite ni na šta drugo osim na ono zbog čega i jeste tu- dobar provod, dobra hrana i piće, veselje i nasmejani ljudi svuda oko vas!
Ako ste se odlučili za restoran Belwood i da tu proslavite doček Nove 2016, ne zaboravite na rezervaciju, okrenite broj 064/11 95 460 i jednim razgovorom osigurajte svoje mesto u ovoj oazi dobrog provoda.
 
Restoran Belwood raspolaže sa čak tri sale. Jedna od njih je LUX sala, ona raspolaže kapacitetom od 350 mesta, i po ceni od 30 do 40 evra zabavljaće vas Modus bend.
Tu je i Belwood sala, ona ima kapacitet od 300 mesta. Rezervacije koštaju 40 evra po osobi i zabavljaće vas takođe Modus Bend.
I treća sala, je Grand sala sa kapacitetom od 200 mesta. Cena je 30 evra .
Koju god salu da odaberete, restoran Belwood obezbeđuje parking za sve svoje goste. Vidimo se!
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR