Magazin

Doček Nove godine na Zlatiboru!

Doček Nove godine na Zlatiboru!

Pobegnite od svakodnevnih briga i situacije, okusite čari naše najposećenije planine. Dočekajte Novu godinu, u posebnom maniru – dočekajte 2016. na Zlatiboru!

Nova godina je pravo vreme da pobegnete iz grada i najludju noc u godini docekate daleko od gradske vreve. Na samo 230 km od Beograd krije se dragulj prirode i jedna od najpopularnijih planina – Zlatibor. 
 
Već je postalo uobičajno da se mnogobrojni Beograđani odluče da Novu godinu dočekaju na Zlatiboru. Nije ni čudo kad je on sinonim za dobru zabavu. Jedan od njegovih najvažnijih kvaliteta je to što je prilagođen svim generacijama.  U to sam se uverila kada sam se pre par godina i ja odlučila za doček Nove godine na Zlatiboru. Inače sam novogodišnji fanatik i veomi je važno kako ću i gde provesti tu noć. Nakon više od mesec dana promišljanja, odluka je pala. Bila je to jedna od najboljih. Sva tri dana koliko smo tamo provele bila su u potpunosti ispunjena.  Ujutru bismo otišle na kafu u neki od mnogobrojnih kafića u centru, onda bismo se uputile ka Spomeniku. Mislim da ne postoji osoba koja je posetila Zlatibor a da nije prošetala ovom rutom. Koračanje kroz zimzleno drveće opušta sva čula i oslobadja svakog stresa (ako to uopšte postoji tamo?).  Za one malo ambicioznije sportiste postoje i duže staze za šetnju. Takođe, ni ljubitelji zimski sportova neće ostati uskraćeni. Za njih je tu ski centar ,,Tornik’’ sa četiri staze na raspolaganju, sve pokrivene sa sistemom za proizvodnju veštačkog snega.  U okviru centra je i nova vrsta instalacije ,,tjubing’’, tj. plastična podloga po kojoj je moguće sankanje na velikim gumama i leti i zimi.  Za opuštanje nakon rekreacije i punjenja baterija za novi dan tu je restoran Rujno u centru Zlatibora. Baš tu, na samom trgu koji je mesto okupljanja svih meštana i turista nalazi se najstariji restoran na Zlatiboru. Odiše prijatnom i toplom atmosferom i sa prijatnim osobljem koje je uvek spremno da Vam pruži najbolju uslugu. Ove godine restoran Rujno organizuje nezaboravan doček Nove 2016. godine! Prilika da budete u samom centru dešavanja a opet u ušuškanom ambijentu restorana. Za zabavu biće zadužena muzička grupa Alternativa iz Kragujevca. Naravno, nezaobilazna je prepoznatljiva zlatiborska trpeza koja je karakteristična po odličnom ukusu! Pored nacionalne kuhinje u ponudi su i sprecijaliteti ostalih kuhinja.  Svakako nešto što ne treba da propustite!
 
Doček Nove godine na Zlatiboru nikako ne može biti promašaj jer ova planina pruža zadovoljstvo svakom svom posetiocu a pogotovo za novogodišnje praznike kada prosto vrvi od ljudi i euforije. Za samo nekoliko sati sposobna je da se od raja za klince i dečije igre pretvori u centar noćnog provoda. Oaza mira ili žarište lude zabave – na Vama je da izaberete – doček Nove godine pruža i jedno i drugo podjednako! 

Spremili smo za Vas: