Magazin

Doček Nove godine na trgu u Beogradu

Doček Nove godine na trgu u Beogradu

Grad je uveliko spreman, a jeste li i vi spremni za fenomenalan doček Nove godine? Razmišljate šta je prva odluka i gde možete dočekati Novu godinu na neki dobar način? Dosadila vam je atmosfera na dočeku u restoranu, nekom lokalu ili klubu? Razumemo vas i dajemo vam odličan predlog za doček Nove godine. Prijatelje i ekipu što pre okupite i pravac na doček Nove godine na trgu.

 

Beograđani kao i svi gosti Beograda biće u prilici da uživaju i fenomenalno se provedu za doček Nove godine na jako povoljan način, a da se pritom fenomenalno provedu. Osetite čari dočeka Nove godine na otvorenom uz kuvano vino i đusku na otvorenim ulicama na kojima se nalazi veliki broj ljudi čiji je cilj da se zabave što bolje mogu. Beograd i ove godine otvara svoja vrata svim gostima, bilo da su iz drugih zemalja bilo iz unutrašnjosti Srbije. Ko god dođe u Beograd za doček Nove godine sigurno će uživati i provesti se više nego fenomenalno jer je program dočeka Nove godine na ulicama Beograda više nego fenomenalan.

 

Novogodišnja euforija u Beogradu trajaće dva dana budući da sve one koje put nanese u Beograd očekuju fenomenalni koncerti naših poznatih izvođača. Ispred Doma Narodne skupštine 30. decembra goste će svojim pesmama uveseljavati popularni bend Bijelo Dugme dok će za ljubitelje nešto komercfijalnijeg zvuka ludu žurku napraviti popularni pevač Aca Lukas. Dobar spoj, zar ne? Za svakog po nešto!

 

U novogodišnjoj večeri sve one koji odluče da u Novu godinu uđu đuskajući na trgu zabavljaće Plavi orkestar, kao i fenomenalni Bajaga. Đuskaćete čitave večeri uz brzi ritam hitova ove dve popularne grupe. Biće ovo najspektakularniji doček do sada.

 

U ponoć će sve prisutne oduševiti fenomenalni vatromet koji će trajati čak 7 minuta i koji će biti mnogo jači i intezivniji nego prethodnih godina. Jednom rečju spektakl!

S' obzirom na to da je za predhodni Doček Nove godine našu prestonicu posetilo oko 100.000 stranaca koji su već 25. decembra stigli ovde kako bi se pripremili za najluđu noć, nema sumnje da će i ovaj doček na Trgu biti spektakularan.

Ukoliko želite jedan živopisan doček, pun euforije, đuskanja, pevanja, onda je doček ispred Skupštine u Beogradu pravi doček za vas. Nemojte dugo razmišljati već okupite ekipu, spremite šalove, kape, rukavice i pravac na đuskanje i ludi doček ispred Skupštine.

Spremili smo za Vas: