Magazin

Doček Nove godine kao iz bajke

Doček Nove godine kao iz bajke

Nova godina nam jakoooo brzo dolazi, za nesto više od mesec dana đuskaćete sa svojim dragim osobama, piti odlična pića, jesti vrhunsku hranu i slušati vrhunsku muziku, a niste još odlučili gde. Pravo je vreme da to učinite. U odabiru vašeg savršenog mesta za doček Nove godine pomoći ćemo vam baš mi.

Ukoliko volite da dočekate Novu godinu u prijatnoj atmosferi i prelepom ambijentu uz svoje drage osobe onda je naša preporuka za vas restroran Bajka.

U novogodišnjoj noći u restoranu Bajka će vas zabaljati Suzana Bogdanović i Bajka bend koji na svojim nastupima prave fenomenalnu atmosferu, a svi gosti se fenomenalno provode.

Moramo reći da je cena više nego pristupačna za doček u restoranu Bajka. Za iznos od samo 30 evra moći ćete da najluđu noć provedete uz fenomenalnu muzku, neograničenu količinu hrane i pića, a sve to u vrlo prijatnoj amosferi. Prava ponuda za bajkovit doček u Beogradu.

Restoran Bajka se nalazi na adresi kneza Višeslava 88, u samom srcu, najlepšem delu Košutnjaka. Upravo lokacija ovog restorana mu daje dodatnu privlačnost, naročito kada za doček padne sneg sve izgleda kao iz bajke...

Osetite svoju bajku, dočekajte Novu godinu baš ovde, a pre toga okrenite 062-262-212 i rezevrišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: