Magazin

Doček Nove godine hotel Hyatt – Nataša Bekvalac

Doček Nove godine hotel Hyatt – Nataša Bekvalac

 

Nadomak smo još jednog dočeka, ovoga puta 2016. godine. Luksuzan hotel nedaleko od centra, kod Beogradske arene vam priprema još jedan nezaboravan doček. Uživajte u elegantnom enterijeru sa pet zvezdica gde se raskoš oseća u svakom uglu ovog vrhunskog hotela. Ambijent hotela Hyatt Regency reflektuje udobnost urbanog načina života i raskoš koje u kombinaciji sa besprekornom uslugom po kojoj je Hyatt poznat, boravak u hotelu pretvaraju u jedinstven doživljaj.

 

Tradicija se nastavlja u kristalnoj dvorani ovog hotela gde se već nekoliko godina unazad organizuje novogodišnje veče. Ni ove godine vas neće izneveriti svojom opremljenošću i pripremom za najveselije veče u godini. Švedski sto uz vrhunsku ponudu pića kao i pesme Nataše Bekvalac – sve uz, naravno, vrlo povoljnu cifru. Separe ili visoko sedenje su na raspolaganju ali će vam doživljaj svakako biti dobar uz vrhunsku pevačicu sa naše estrade.

 

Ukoliko volite elegantnost i udobnost – dobrodošli ste. Parking je dostupan kao i noćenje u hotelu koji poseduje oko 302 komforne i moderno opremljene sobe. Enterijer će biti prilagođen prilici kako bi vam doživljaj bio najbolji ikada. Hotel Hyatt je poznat po atmosferi koja je uvek standardno dobra. Nova 2016.godina je za samo 47 dana zato ukoliko želite da vam novogodišnje veče bude neponovljivo – idite u ovaj hotel. Garantovan vam je doček sa puno opuštanja i dobrog osećaja. Doček za pamćenje samo u hotelu Hyatt.

 

Spremili smo za Vas: