Magazin

DOČEK NOVE 2016. SA TRUBAČIMA U KAFANI LIMUN ŽUT

DOČEK NOVE 2016. SA TRUBAČIMA U KAFANI LIMUN ŽUT

Ako želite fenomenalan doček Nove 2016. godine sa pravom domaćinskom atmosferom onda je kafana Limun Žut pravo mesto za vas. Puna je tokom cele godine tako da je to samo jedan od razloga zašto baš ovde treba da provedete novu godinu.

Kafana Limun Žut se nalazi u ulici dimitrija Tucovića broj 88 na Zvezdari, nedaleko od Vukovog spomenika i vrlo je popularno mesto za boemski provod. Ona je jedna od retkih kafana u Beogradu gde je i eksterijer i enterijer urađen u etno duhu. Atmosfera je uvek odlična i uzavrela što neće izostati ni u magičnoj noći dočeka Nove. Uz fenomenalne ozvučene trubače koji će vas zabavljati cele večeri, bogato meze i neograničenu konzumaciju domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića cena ovog dočeka Nove godine je 35€. Čitav koncept kafane Limun Žut je smešten u jednu veliku prostoriju tako da ćete uvek biti u centru pažnje koji god sto da izaberete. Osoblje je uvek srdačno i nasmejano kako bi ste se osećali kao da ste jedini.

Naoružajte se samo osmehom i dobrim raspoloženjem a mi ćemo se pobrinuti za ostalo kako bi ste se vrhunski proveli i maksimalno uživali. Ne čekajte već rezervišite vašu kartu za doček Nove godine u kafani Limun Žut na 064/99-22-005

Spremili smo za Vas: