Magazin

Docek Nove 2016. Godine i novogodisnji fetisi

Docek Nove 2016. Godine i novogodisnji fetisi

Kako je dobar osecaj kada padne prvi sneg! Svezina i belina svuda. Sneg skripi pod nogama, dok sa kola skidam sneg i pravim grudve golim dlanovima. I dok sabijam sneg, sad vec hladnim rukama trazim metu - voljena osoba, prijatelj, clan porodice, saobracajni znak ili bandera. Bitno je da je lov poceo. Hmmm, mada hitac vertikalno na slucajnog prolaznika i ono lice dok se pravis lud sa jos nekim je neprocenjivo! Kada se ruke smrznu, primenjuje se staro pravilo - ruke u rukave od jakne i duvanje u iste ili u manje akutnim situacijama u dzep! E, sad kazu led je opasan! Mozda i jeste ali led nije led - vec klizaaaaa! Zaletis se, skocis, balandiras rukama i vozi. Ponekad je i dobra stvar sto sam znacajno tezi nego kad sam bio dete pa me snaga inercije dalje vozi! Juhu!

Ishrana. Posto se kad je hladno mnoogoo trosis hitno se pristupa novom rezimu ishrane - ulicna ishrana. Prvo, kesten dok ga ima kod ulicnog prodavca. Uvek trazim one "exponate" to jest ono kestenje koje se najlepse otvorilo i nemoram da ga mbogo ljustim. Nikada ne pregovaram oko cene. Samo oko exponara! Drugo, poslasticarnica. Kesten pire posle ulicnog kestena dobro dodje! Dobro de i jos ponesto! Trece, cevapi. Tacnije 15 u celoj bez luka. Preporucujem Impress, Atos i Valter. Bas tim redom i u jednom danu!

Docek . Ostacu kuci. Ma, neeee. Putovanje. Ma,neeee. Restoranski docek. Daaaaa. Samo sa devojkom . Neee. I sa drugarima. Ima nesto sto mi se bas svidja na restoranskom doceku. Novogodisnje glatke haljine sa novogodisnjim glatkim carapama i novogodisnjim vau frizurama uz novogodisnji vau manikir i sve to na novogodisnjim vau stiklama! Vau Vauuuuuu! Ima neka glupa pesma - devojke u letnjim haljinama volim. Neee. Ide bolje ovako - devojke u novogodisnim haljinama volim!

Oblacenje. Nevolim na muskarcima taj sal kao modni detalj - pa to ti je. Ali kada je hladno to pravilo pada u vodu. Evo resenja da ne bude brrrrrr. Prvo, dva para carapa. Obuca koja ne propusta vodu. Viseslojno oblacenje i jakna od gorotekst materijala. Naravno kapa, sal, rukavice. I poneko kuvano vino, rakijica ili sl. Kako dodjoh do ovoga u oblacenju?!

Dekoracija. Kicenje jelke kada padne prvi sneg. Zakon. I sampanjac sa jagodama sa voljenom osobom. Taj dan je poseban. Magican. Ostavi sve poslove kada padne prvi sneg. Sutra dan u vinariju na crveno vino(ne kaze se crno) i parmezan. Kako opet dodjoh do ovde za dekoraciju!?

Ima jos toliko lepih stvari u cudesnom svetu autora teksta. Jedva cekam prvi sneg, docek Nove godine u Beogradu i novogodisnje fetise.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner