Magazin

Doček iz snova na brodu - restoranu ,,Leonardo”

Doček iz snova na brodu - restoranu ,,Leonardo”
Sanjali ste bezbroj puta da vam Nova godina počne na nekom mestu iz snova koje će učiniti da vaša godina bude uspešnija i puna značajnih događaja. Znate za ono verovanje da se po jutru dan poznaje? A da početak Nove godine ukazuje na uspešnu, odnosno manje uspešnu godinu? O tome vam govorim. Šta mislite o dočeku na malo drugačijem mestu-na brodu? Beograđani imaju prilike da slave Novu godinu u svom gradu i na mestima koje se mogu uporediti sa najlepšim mestima Srbije.
 
Ukoliko se odlučite za proslavu na ovom brodu-restoranu, imaćete osećaj da ste na brodu a ponovo u nekoj veseloj atmosferi. Dva u jednom. Elegantni eksterijer i fenomenalan enterijer ovog restorana privlači dosta stranaca koji kada dođu u našu prestonicu, vole ovde da se opuštaju. Da i naša Srbijab ima čime da ih oduševi i istovremeno parira.
Brod-restoran Leonardo smešten je u najlepšem delu naše prestonice, na ušću Save u Dunav. Ovaj brod ima prelepi pogled na našu Kalemegdansku tvrđavu. Unutrašnjost restorana je uređen po ukusu poznatog arhitekte Aleksandra Mijatovica. Usluga restorana je na vrhunskom nivou, kao sto pristaje takvom mestu. Zbog toga je često mesto gde se, nakon prvog susreta sa ovakvim ambijentom, vraćaju kako domaći tako i strani gosti.
Ovaj restoran je elitno mesto-za ljude koji su imućni i koji znaju kakav život vode. Isprobajte nešto novo. Zabavljajte se uz grupu Radijacija koja je nakon višegodišnjeg iskustva formirala repertoar koji će vas ostaviti bez daha. Žanrovski je raznolik, uvek prilagođen ambijentu i svim generacijama. 
Jeste li nekad zamišljali taj trenutak kada otkuca 00:00, nastupi Nova godina, a iznad ušća se pojavi vatromet, tako sjajan, koji vaš pogled pamti i koji će zauvek ostati u vašoj glavi? Ja jesam. Imam želju da se ta zamisao ostvari. Volela bih da se taj momenat desi sa mojom voljenom osobom. Zašto? Zato što sam stvorena za romantiku. Svi vi romantičari, ukoliko stvarno niste odlučili gde ćete proslaviti to famozno veče, mozete isprobati ovaj očaravajući restoran koji dve reke na ušću nose.
Pa šta još očekujete od Nove godine? Vi i vaša voljena osoba, dobra muzika, neverovatan provod, držanje za ruku i bacanje pogleda na vatromet koji se iznad ušća diže. Je l’ vam treba jos nešto? Mislim da ukoliko sve ovo imate, biće vam potrebno samo jedno-da živite ovaj san. 
Naravno, lepo se pre toga najedite jelom koje pruža ovaj restoran. Nahranite se kačkavaljom, pršutom, raznim dodacima. Glavno jelo vam pruža razne vrste roštilja uz dodatak salate. Kao pića možete konzumirati vinjak, votku, rakije, pelinkovac…razne vrste sokova. 
Živite svoj san. Posetite sva moguća mesta, uživajte u svim mogućim atmosferama sto vam restorani, kafane i diskoteke našeg Beograda pružaju. Napijte se i igrajte cele noći, dočekajte otkucavanje 00:00, pevajte do jutra. Produžite svoj život što većom količinom smeha, većom radošću, najboljim provodima ikada doživljenim u našoj maloj Srbiji. To vam je recept za srecniji i život koji će dostići 110. godinu. Osetite čar ovog broda. Sta ako vam se svidi? Onda ćete za svoj najuzbudljivi dan u životu možda izabrati baš ovo mesto.
 
 
Kristina Nedeljković
 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner