Magazin

Dijamantski doček Nove godine

Dijamantski doček Nove godine

Dočekajte Novu godinu u klubu Diamond uz DJ Insomniu, trubače i DJ Damira. Cena ovakvog dočeka je 25 evra u pretprodaji. Ono po čemu se ponuda kluba Diamond razlikuje od ostalih je da je u cenu uračunata konzumacija domaćih i stranih alkoholn ih pića, možete čak probati i 22. vrste koktela. Pored toga u cenu je uračunat i švedski sto na kome će se naći najukusnije paste, salate, topla predjela i glavno jelo.

 

U novogodišnju noć, pod specijalnom rasvetom i efektima, uvešće Vas DJ Insomnia, uz zvuke najvećih hitova svetske scene, i kao kroz mešovit repertoar MTV hitova, R’N’B, House, a potom i sjajnih hitova Disco i Pop muzike osamdesetih, dočekaće sa vama Novu 2016. godinu.

 

DJ „Damir“ će se potruditi da novogodišnji program učini nezaboravnim uz domaću zabavnu, narodnu i splavarsku muziku. U medjuvremenu će atmosferu do vrhunca podići trubački sastav – učesnik Sabora u Guči, koji će upotpuniti bogat novogodišnji program koji zadovoljava svačiji muzički ukus.

 

Doček u klubu Diamon ćete dugo pamtiti, pre svega po fenomenalnoj atmosferi i vrhunskoj usluzi. Požurite i rezervišite svoje mesto.

Spremili smo za Vas: