Magazin

Dekoracije balonima – radost novogodišnjih praznika

Dekoracije balonima – radost novogodišnjih praznika

Laganu odeću uskoro ćemo zameniti jaknama, naočare za sunce kapama, a promeniće se i naše misli. Umesto da mislimo o tome gde ćemo na letovanje ili gde se prodaje najlepši sladoled, posvetićemo se planovima za doček. Možda deluje daleko, ali vreme leti, zar ne?

 

Gde za doček?
 
Doček Nove godine 2016 neće biti ništa drugačiji od svih prethodnih. Moći ćemo da biramo između kućne varijante, odlaska u klub ili na trg. Ipak, euforija neće izostati, kao ni uzbuđenje koje novi početak, kako ovu noć mnogi doživljavaju, sobom nosi. U zavisnosti od toga koliko ste u mogućnosti da izdvojite za ludu noć i kakvog je raspoloženja društvo sa kojim imate planove, možete negde i da otputujete. Vikend putovanja ili ona na jedan dan preporučljiva su samo izdržljivima i strpljivima, jer su granice tih dana u velikoj gužvi. Zato je bolje odabrati paket od nekoliko dana, gde možete i da se odmorite od napornog puta. 
 
Dekorisanje = radovanje
 
Tokom zimskih praznika oseća se posebna atmosfera među ljudima, a ona se prenosi iz domova na ulice. Kite se izlozi, lampe, zgrade. Obasjavaju nas svetiljke, presijavaju se kugle, šarene jelke. Na ovaj način iskazuje se radost, unosi vedrina i pozitivna energija. Ovo isto zateći će vas i ukoliko doček Nove godine 2016 bude u nekom od vama dragih lokala. Svakako, ovde će najčešće svoje prste umešati profesionalci. Ukoliko budete slavili kod kuće ili pravili privatni žurku za veći broj osoba, imamo predlog za vas kako da samostalno ukrasite prostor. Uspeh se krije u lepoti  dekoracije balonima. 
 
Baloni
 
 
Možda ćete pomisliti da su ovi ukrasi rezervisani isključivo za dečije rođendane. Zašto bi bilo tako? Baloni doprinose veselosti, podstiču vas na igru i vraćaju vam uspomene iz detinjstva. A to svakako garantuje osmeh i dobro raspoloženje. Ukrašavanje možete početi pojedinačnim balonima, koje možete da vežete za stolice, krajeve garnišni, za kvake od vrata. Možete ih grupisati i povezati, pa rasporediti tamo gde vam najviše odgovara. Veoma su popularne dekoracije balonima koje vise sa plafona, a naročito one gde u jednom ima mnogo manjih balona, koji mogu u jednom trenutku da se raspu sa plafona na goste, na primer, kada otukuca ponoć. Ukoliko niste vešti sami, možete angažovati profesionalnu pomoć, kako biste svoj prostor ukrasili figurama od balona, pa čak i čitavim zidovima. Naravno, ne zaboravite i da ih nekoliko ostane slobodnih na podu. To prostoru daje ležernost i najavljuje zabavu. Kada je reč o bojama, dajte sebi mašti na volju, ali uklopite ih tako da se slažu. Možete da imate i balone od helijuma, one sa štampom, gde možete biti veoma originalni. Opustite se, uživajte u idejama koje naviru i neka doček Nove godine 2016 bude zapamćen po dekoraciji koja će biti drugačija nego svih prethodnih godina!
 
 

Spremili smo za Vas: