Magazin

Da li znate šta su hijaluronski fileri?

Da li znate šta su hijaluronski fileri?

Da li znate šta su hijaluronski fileri i kako se oni koriste? Većina žena danas barem jednom pomisli na neku vrstu korekcije na svom telu, ali ono što je najvažnije pre bilo kakve intervencije, jeste odabrati pravu osobu za to.

 

U želji da obradujemo sve žene kojima je potrebna određena korekcija, potrudili smo se da pronađemo najbolju kliniku koja pruža maksimalnu posvećenost svakom pacijentu.

 

HIJALURONSKI FILERI CENA

 

 


Hijaluronski fileri
i njihova cena mogu zavisiti od vrste filera, mesta gde želite korekciju kao i od samog kvaliteta pružanja usluge. Uz adekvatan odabir klinike nećete pogrešiti ili morati da razmišljate da li će vaše usne dobiti izgled kakav želite.

 

The Beauty Clinic je klinika koja pre svega posebnu pažnju obraća na želje korisnika gde zajedničkim dogovorom postižete željeni izgled. Ne brinite o tome da li ćete imati recimo, prevelike usne, budite uvereni da ćete imati potpuno prirodan izgled kojim ćete biti prezadovoljni.

 
 

 

Dugogodišnje iskustvo u svojoj branši garancija je uspešnosti i kvaliteta usluge u koji ćete se sami uveriti nakon posete. Iza rada The Beauty klinike stoji veliki broj žena koje su prezadovoljne radom vrhunskih doktora koji brinu o lepoti žena na estetski način.

 
 

Šta su hijaluronski fileri?


Hijaluronski fileri su supstanca koja se aplikuje u određene delove kože i omogućuju podmlađivanje kože, konturisanje i uklanjanje bora. Hijaluronska kiselina je aminokiselina koja je prirodno sazdržana u koži i ujedno najpopularniji vid podmlađivanja.

 

Procedura


U pitanju je glavni izvor hidratacije kože zbog svoje mogućnosti da jedan molekul hijaluronske kiseline za sebe veže oko 50 molekula vode. Hijaluronski fileri mogu trajati od 6 meseci od 24 meseca, nakon čega se može ponoviti tretman.

 

Sama procedura traje veoma kratko, injektiranje se vrši u određenoj dubini kože, nakon čega je moguće crvenilo ili modrica. Možete nastaviti sa svakodnevnim navikama i izbegavajte naredna dva dana sunce i solarijum.

 

Rezultat

 

Uz The Beauty Clinic očekujte vrhunski rezultat, pravo zadovoljstvo i punije usne koje će osvežiti vaš izgled. Sa obzirom da naše usne sa godinama gube kolagen, hijaluronski fileri povratiće sjaj vašim usnama i učiniće ih rumenijim i senzualnijim.

 

Povratite osmeh na lice i budite najbolja verzija sebe!

 

 

T.Ž.

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL