Magazin

Čarolija novogodišnje noći: odeća, obuća, šminka, nakit

Čarolija novogodišnje noći: odeća, obuća, šminka, nakit
Sa poslednjim danima decembra,sve više razmišljamo o dočeku Nove godine. Ispraćamo staru godinu,sa radošću dočekujemo novu,nadajuću se da će nova biti bolja nego prethodna i da nas očekuju bolji i radosniji dani. Hvata nas euforija i groznica novogodišnje noći, a sa tim dolazi i dilema gde ići i šta obući. Novogodišnja noć je posebna noć u godini i možemo sebi da dozvolimo da tog dana izgledamo originalno  i drugačije, a možda su beogradski klubovi mesto gde ćemo moći da zablistamo punim sjajem  i pokažemo svoju posebnost.
 
Odeća i obuća
 
Kada je u pitanju novogodišnji stajling, modni stručnjaci savetuju da te noći budemo drugačije, ekstravagantnije, smelije,zanosnije i glamuroznije nego inače. U zavisnosti od toga gde ćemo provesti najluđu noć, biraćemo stajling. Ako su naš izbor beogradski klubovi koju nude sjajnu zabavu, vrhunski provod, nove, zanimljive i dobro raspoložene ljude koji će sa nama podeliti radost i dobru energiju, naš izbor mogu da budu odevne kombinacije sa šljokicama. Da li je to haljinica, minić, seksi majica, cipele ili torbica, dozvolićemo  sebi da zasijamo i da izgledamo moderno i lepo. Ako ipak volimo nešto svedeniju varijantu, možda je za nas čipka koja je uvek u modi i u kojoj  ćemo  se osećati romantično, ženstveno, zavodljivo i poželjno, bilo da je u pitanju haljina ili majica sa čipkanim detaljima uz moderne uzane farmerke i efektne crne salonke. Ono što je neprevaziđeno i uvek u trendu je svakako mala crna haljina koju bi trebalo da svaka dama ima u svom ormanu, jer je simbol ženstvenosti i erotičnosti. Možemo upotpuniti svoj stajling dubokim crnim čizmama ili cipelama sa visokim potpeticama, mini crnom torbicom u obliku pisma  i osećaćemo se glamurozno kao prava lady.
 
Šminka i nakit 
 
Da bismo kompletirale naš novogodišnji stajling, potrebna nam je efektna, upadljiva šminka i nakit, posebno ako su beogradski klubovi naša lokacija. Naravno,smokey eyes u crnoj ili braon boji je uvek moderan i nikad prevaziđen. Može biti u kombinaciji sa crvenim karminom, a ko voli šljokice može dodati i njih. Za glamurozan izgled dozvoljene su i veštačke trepavice, u kombinaciji sa odgovarajućim karminom. Crveni lak za nokte će doprineti našoj ženstvenosti i senzualnosti. Naravno, ništa bez modnih dodataka u vidu nakita, kao što su minđuše, ogrlice, narukvice ili prstenje. Ukoliko želimo ekstravagantan I glamurozan izgled, idealan izbor je nakit koji je šljašteći i upadljiv. Ipak, treba voditi računa da ne nosimo puno šljaštećeg nakita, samo ogrlicu ili samo minđuše, kako ne bismo izgledale kao novogodišnja jelka. Ipak, najvažniji detalji bez kojih nam ni najbolja odevna kombinacija neće puno značiti jesu osmeh, samopouzdanje i pozitivna energija, kao i udobnost i sigurnost u sopstvenoj koži. Zabava može da počne!
 
 
 
 
   
 
       
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: