Magazin

ČAROBNI DOČEK 2016. U RESTORANU BAJKA

ČAROBNI DOČEK 2016. U RESTORANU BAJKA

Ako se još niste odlučili gde ćete za doček Nove godine, a želite nesto drugačije i bajkovito onda je za vas pravi izbor Restoran Bajka. Za odličnu atmosferu i nezaboravan provod u novogodišnjoj noći zaduženi su Tea Tairović i Bajka bend. Oni su za vas spremili širok repertoar narodne i zabavne muzike popularnih izvođača koje svi volimo kao što su Ceca Režnatović, Seka Aleksić, Saša Matić, Haris Džinović, Dženan Lončarević i mnogi drugi tako da će doček sigurno biti po vašem ukusu.

Restoran Bajka se nalazi kod Avala Filma, na adresi Kneza Višeslava 88 bajkovitog pogleda u samom srcu Košutnjaka i duže od decenije organizuje sve vrste proslave i veselja po visokim standardima. Da ne bi ste brinuli za svoje automobile, imate i obezbedjen besplatan parking. Restoran je poznat po odličnoj usluzi svojih gostiju, prijatno uređenog ambijenta i ukusnoj hrani. Cena ovog fenomenalnog dočeka 2016. Godine kreće se od 30€ do 35€ zavisnosti koju poziciju odaberete. U cenu je uračunata izvrsnog ukusa kompletno svečana večera sa hladnim predjelom,glavnim jelom I dezertom. Uz to imate I neograničenu konzumaciju domaćeg alkoholnog I bezalkoholnog pića dok se flaše stranog pića plaćaju po diskontnim cenama. Pored ukusne hrane, dobre muzike I zagarantovano vrhunski dobre zabave, ljubazno osoblje je tu da se potrudi da vam u ovoj čarobnoj noći sve bude po meri.

Dođite u Restoran Bajka i dočekajte sa nama Novu 2016. Godinu na magičan način koji ćete dugo pamtiti. Ne čekajte već rezervišite vaše mesto na vreme na 062/89-71-852

Spremili smo za Vas: