Magazin

BOMBO DŽEJ DOČEK

BOMBO DŽEJ DOČEK
 
 
Za sve one koji najviše vole kafanski provod, kafansku muziku i pravi, balkanski, kafanski užitak, tu je kafana Bombo džej!
Već u samom imeni Bombom džej odiše sreća, zabava i veselje. Svaki vikend, svaka žurka u kafani Bombo Džej završi sa ljudima na stolicama ali bogami, kada se atmosfera zagrije i po stolovima. Ova je kafana nezaobilazna stanica na putu svakog ko živi za dobru čašicu, dobro društvo i lep provod.
I vi možete biti deo ove lude zabave. Ako ste već redovni gost kafane Bombo Džej, ne sumnjamo da će i vaša odluka gde za Novu godinu biti lako donesena. A ako još nikada niste bili u kafani Bombo džej, onda je vreme da uradite to. Dočekajte Novu godinu baš u kafani Bombo Džej i naći će te dvesta razloga da svaki vaš sledeći izlazak bude u baš ovoj kafani.
Kafana Bombo Džej je pripremila novogodišnju ponudu koju će te pamtiti. PO ceni od 30 evra Bombo Džej obezbedio bogatu ponudu pića i bogatu ponudu hrane. 
Što se ponude pića tiče, Bombo Džej se potrudio da ona izgleda ovako: Pivo : Staropramen, Jelen, Lav, Zajecarsko 
Vina : 13 jul Plantaze 
Pelinkovac : Gorki list 
Rakije : Sljiva, Loza,Dunja, Kajsija,Malina,Jabuka Cimet
Vinjak : Rubin 
Vptka : Smirnoff 
Viski : JohnnyWalker, Ballantines
Negazirani sokovi : Đus, Borovnica,Jabuka
Gazirani sokovi : Coca cola, Tonic, Schweppes, Sprite, Fanta
Vode: Aqua viva, Knjaz Miloš
 
 
 
Bombo Džej je obezbedio i bogatu ponudu hrane: 
Kanapei
Goveđa pršut
Dimljena pečenica
Kulen 
Pita sa sirom
Somborski sir
Proja
Rolat sa šunkom
Mešana sezonska salata
Kajzerice crne i bele
Kiflice
Projice
Trud kafane Bombo Džej se vidi i kada je o muzici reč. U novogodišnjoj noći, sve goste zabavljaće Lea Ristić i Nikola Todorović. Za sve one koji su imali priliku da ih slušaju, ovo je radosna vest, a za one koje nisu, možemo samo reći da dođu i uvere se, atmosfera koja dolazi iz mikrofona ovih ljudi je zaista posebna. Ovo dvoje pevača imaće i podršku Domingo benda. Sviraće se pop, zabavna i narodna muzika, ali i neizostavni kafanski hitovi.  
 

Spremili smo za Vas: