Magazin

Beogradski restorani-mesta za doček Nove godine

Beogradski restorani-mesta za doček Nove godine

Dragi prijatelji, Nove godina se bliži, odlučite što pre gde ćete đuskati u novogodišnjoj noći. Ukoliko imate nedoumie gde biste mogli da dočekate Novu godinu mi znamo savršena mesta za doček, a to su beogradski restorani.

  • Restoran Hollywood Voždovac je više nego savršeno mesto za ludi doček Nove 2018. godine. Provedite se fenomenalno uz Nikolu Đokića i bend. Uživajte u all inclusive ponudi po ceni od samo 35 evra.
  • Uđite u Novu godinu sa Slađom Allegro u popularnom restoranu Hollywood Zemun. Po ceni od samo 50 evra uživaćete u neograničenoj konzumaciji piča i hrane.
  • Pravi holivudski doček Nove godine doživeće svi koji odluče da najluđu noć provedu u popularnom restoranu Hollywood Ledine. Goste ovog restorana zabavljaće Aleksandra Prijović i Petar Mitić, kao i četvoro njihovih kolega, takođe Zvezda Granda. Cena ovog vrhunskog dočeka je 50 evra.
  • Osetite čari filmskog dočeka u popularnom restoranu Filmski grad. Uživajte u fenomenalnoj muzici i neverovatnoj energiji Mladena Cvetankovića i Darka Pešića. Provedite se kao nikada do sada i to samo po ceni od 40 evra.

Odlučite što pre, okrenite dobro poznati broj telefona 062-262-212, rezervišite svoja mesta i dočekajte Novu godinu u fenomenalnom raspoloženju.

Spremili smo za Vas: