Magazin

ATINA U NOVOJ GODINI

ATINA U NOVOJ GODINI
ATINA - VAŠA NOVOGODIŠNJA DOMAĆICA
 
 
Naša bratska zemlja, Grčka, i naš bratski grad, Atina, nas čekaju u novogodišnjoj noći! Ako ste se već odlučili da vaš doček Nove godine bude obeležen putovanjem, onda putujte sa stilom! Putujte sa Tipo travel agencijom!
Toliko je toga što nam Atina nudi! Toliko istorije, toliko umetnosti i kulture. Toliko toga o čemu smo u školi učili, ili gledali na raznim emisijama, a nekako, uvek nam se činilo apstraktnim i dalekim. Kao da su to neke daleke stvari koje su postojale pre cele jedne večnosti i nema ih više. Ali ima! One su tu! Samo malo južnije!
Viva travel agencija nam nudi priliku da sve te stvari vidimo i doživimo po ceni od samo 149 evra! 
Po ovoj ceni, Viva travel vam nudi i sledeće obilaske ako krenete sa nama na ovo nezaboravno putovanje:
 ATINA – KORINTSKI KANAL – MIKENA – EPIDAURUS – PIREJ – SUNION – AKROPOLJ
Zamislite samo! Novogodišnje putovanje u trajanju od 5 dana, po jedinstvenoj ceni od 149 evra! Povedite svoju devojku ili dečka, suprugu ili supruga, svoje prijatelje ili svoj decu! U Atini, toj svojevrsnoj kolevci znanja, za svakoga ima po nešto, i svako može nešto da nauči!
  
 
Atina će vas ugostiti na četiri dana, a program putovanja izgleda ovako:
Prvi dan je polazak iz Beograda i Niša.
 Drugi dan ćemo panoramski videti šta to Atina nudi i razgledati neke od njenih značajnih zanamenitosti.
Treći dan, koji je ujedno i 31. Decembar biće predviđen najvećim delom za slobodne aktivnosti uz mogućnost organizovanja par fakultativnih obilazaka Pireja, Suniona, Akropolja te Apolonove obale
Četvrti dan ćemo imati slobodno prepodne ili fakultativne obilaske Peloponeza.
Peti dan je rezrvisan za kupovinu poklona dragim ljudima koje smo ostavili kod kuće i u večernjim časovima polazak za Srbiju.  
 
 

Spremili smo za Vas: