Magazin

ALL INCLUSIVE U KLUBU DIAMOND ZA DOČEK NOVE GODINE

ALL INCLUSIVE U KLUBU DIAMOND ZA DOČEK NOVE GODINE

Sjajno veče i neverovatan doček Nove godine u klubu vas i ovaj put očekuje u klubu Diamond. Fenomenalna atmosfera, bogat I rasnovrstan program sa ALL INCLUSIVE ponudom koja je pristupačna svima i nikako ne smete da propustite.

 

Klub Diamond ex,,Latino Corazon'' nalazi se u najužem centru Beograda na dobro poznatoj adresi Cetinjska br. 2. U čarobnu novogodišnju noć uvešće vas DJ Insomnia sa najvećim svetskim hitovima uz specijalne efekte i rasvetu.

Tako dobro atmosferu dodatno će zagrejati i najveći hitovi ex-yu muzike uz koje ćemo dočekati Novu Godinu. Ali to nije sve jer ce se i Dj Damir potruditi da vam Nova godina bude nezaboravna uz hitove domace zabavne i narodne muzike.

Da bi atmosfera postigla svoj vrhunac tu je trubački sastav kako bi ovo vaše veče bilo potpuno i zadovoljilo sve ukuse. Tu je naravno i bogat švedski sto sa raznovrsnom hranom koju će profesionalno osoblje dopunjavati tokom cele noći. 22 vrste koktela, ekskluzivna strana i domaća pića biće služena cele noći.

Sve to je uračunato u cenu od samo 25€. Gosti koji se opredele za neko od sedećih mesta u ponoć dobijaju flašu šampanjca. A imamo I specijalan popust za veća društva uz kupljenih 10 karata, dobijate jos jednu gratis za doček.

 

Zato ne čekajte, već dođite da zajedno dočekamo Novu godinu uz sjajnu atmosferu i vaše dobro raspoloženje. Telefon za informacije i rezervacije: 062-262-212 

Spremili smo za Vas: