Magazin

Zenstvene i efektne kombinacije za docek Nove

 Zenstvene i efektne kombinacije za docek Nove
Budite prava dama za docek Nove godine 2016
 
 
Nije vazno da li Novu godinu planirate da proslavite u beogradskom klubu, kafani, restoranu ili na trgu neke od evropskih prestonica, ono sto je Vama najvaznije jeste da budete primecene. Ono sto je ove zime na vrhu jesu boje bakra, bez,  zlatne. Obucene u kombinaciju jedne od tih boja, sigurno cete biti zapazene za docek Nove godine. Stilovi grcih boginja, Kleopatre I Indijanki na najbolji moguci nacin isticu Vasu lepotu. 
 
-U Vasem ormaru morate imati klasicne, elegantne bele pantalone. One daju efekat otmenosti I uz njih mozete ukombinovati belu laganu kosulju. Da biste osvezile ovu kombinaciju, uzmite dobar zlatni kais, efektnu zlatnu ogrlicu I zlatne salonke. Ovako obucene osecacete se udobno, zanosno I elegantno I idite sa najblicim prijateljima na docek Nove godine.
-Braon cizme sa resama ukombinujte sa mini bez haljinom. Stavite drveni efektan nakit I zablistajte na doceku Nove godine. Upletite kiku I od sminke opredelite se za nijanse braon I zlatne boje.
Mini zlatna haljina sa sljokicama ili bez njih ova mini haljina je uvek dobrodosla na Vasem zanosnom telu. Zakoracite u Novu godinu 2016. u ovoj haljini I zablistajte. 
Uz ovaj tio haljine savrseno stoje lokne I sminka zlatnih tonova. 
 
-Duge zlatne haljine uz telo oduvek su bile simbol zenstvenosti I neznosti. Zasto ne biste se odukle kao diva za docek Nove godine I sa sobom ponele titulu najlepse dame? Uz ovakvu haljinu mozete da nosite elegantan konjski rep ili mozda elegantnu pundju. Ne morate stavljati puno nakita da ne biste izgledale kao novogodisnja jelka, jer ovaj tip haljine je sam po sebi efektan. Dovoljne su mindjuse I prsten. I Vi ste spremni za docek Nove godine. 
 
-Uz bez xxl cizme prevrnute koze preko kolena ide savrseno uska obicna bela haljina dugih rukava. S obzirom na to da u prethodnoj kombinaciji niste imale puno prostora da eksperimentisete sa ogrlicama, uz ovu Vam je potpuno dozvoljeno! Upotpunite Vas vecernji look uz elegantnu, sik ogrlicu zlatnih nijansi I budite glavna cica za docek Nove godine. Uz ovu kombinaaciju pustite Vasu zanosnu kosu, dodajte opustene lokne I dodajte crveni karmin. Poljubite prvu najdrazu osobu za docek Nove godine I zakoracite u istu srecne I nasmejate.
 
 

Spremili smo za Vas: