Magazin

Vrhunski kafanski doček u Kafani Kod Glumca

 Vrhunski kafanski doček u Kafani Kod Glumca
Dočekajte u 2016. u jednoj od najboljih kafana u gradu
 
Pripremate se dugo za obaj dan. Želite da prođe spektakularno uz vrhunsku zabavu koju ćete danima nakon dočeka prepričavati. Želite da ovaj doček bude onaj koji će se pamtiti po vrhunskom provodu. Pitate se kuda, koji lokal izabrati, a da u njemu imate vrhunsku muziku i uslugu. Naš odgovor je Kafana Kod Glumca.
 
Kafana Kod Glumca je nova kafana, a staro prestoničko boemsko mesto, koje se nalazi u ulici Kneza Miloša broj 77, odmah pored Ambasade Kanade. Ova kafana je posebna, po tome što krije stari beogradski duh, ali i po tome što je u zgradi pored živeo proslavljeni glumac Miodrag Petrović Čkalja. Čitav deo oko kafane zbog toga dobio je naziv Čkaljino sokače, a ona je posvećena celokupnoj jugoslovenskoj kinematografiji, kako filmu, tako i seriji.
Kafana Kod Glumca jedna je od retkih koja je zapravo velika stara kuća, gde se vodi računa čak i o svakom najsitnijem detalju, jer detalji pričaju priču. Kafana Kod Glumca poseduje svoj veliki besplatni parking za posetioce, i to kapaciteta do pedeset vozila. Osim toga, parkiranje je moguće i u samoj ulici Kneza Miloša, tako da o svom prevoznom sredstvu ne morate mnogo brinuti.
Enterijer, ali i eksterijer predstavljaju priču za sebe. Čitava kuća, odnosno kafana, prekrivena je puzavicom, koja asocira na prošla vremena i romantiku. Najlepše je zimi kada se sneg zadržava na puzavici, i daje poseban šmek ovom vrhunskom boemskom mestu. Koje god mesto da odaberete u samoj kafani, bićete u centru pažnje i neće vam biti dosadno. Prostor ima kaskade, bina se vidi iz svakog dela kafane, a zidovi su od stare cigle. Posebnu čar ambijentu daje i pod koji je od kamena i drveta. Plafon je takođe drven, a postoji i kamin, koji nesumnjivo upotpunjuje idiličnu atmosferu pravog kafanskog prostora.
Cena dočeka u Kafani Kod Glumca je 40 evra za donji nivo i 35 evra za gornji nivo.  U ovu cenu imaćete uračunati hranu  i piće. Brine Vas šta ćete imati od pića za ovako pristupačnu cenu, pa sve. Kafana Kod Glumca Vam nudi mnogo stvarai. Možete piti : vina (belo, crno, roze), piva (Lav, Budweiser, Carlsberg), rakije (dunja, kajsija, medovača), pelinkovac, sokove (svi gazirani i negazirani), vode (Heba gazirana i negazirana). Uz svaki rezervisani kafanski sto se pored svog navedenog pića besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića po izboru ( Smirnoff, Johnnie Walker Red Label, Tequila Sierra Silver, Jagermeister).  Uz svaki rezervisani separe se pored svog navedenog pića besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića takođe po izboru ( Ciroc, Johnnie Walker Black Label,  Jack Daniel, Chivas, Moet ). Uz svaki rezerviani pult, barski sto, kafanski sto i separe se pored svog navedenog pića besplatno dobija i meze (oval sa dve vrste suhomesnatog, dve vrste sira, proja ili gibanica i masline).
Za dobro raspoloženje svih onih koji se odluče da Novu godinu dočekaju u ovoj popularnoj kafani biće zaduženi Ivana Milić i Nikola Bjelogrlić.
Nemojte kasniti, ne dozvolite da Vam drugi prepričavaju, dođite u ovu popularnu kafanu, dočekajte Novu godinu u pravoj kafanskoj atmosferi o kojoj ćete dugo pričati.
 
 
A. M.
 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner