Magazin

Ukrasavanje Vaseg doma za docek Nove godine

 Ukrasavanje Vaseg doma za docek Nove godine
Ukrasite Vas dom po Vasem ukusu
 
 
Sredina decembra je, a Vi I dalje niste okitili Vas dom za docek Nove godine. Sta cekate? Iz ovih stopa uzmite novogodisnju jelku,ukrase, zvoncice, poklone I prionite na posao! Uzivajte u ukrasavanju svog doma. Svaki ukras koji na jelku stavljate neka bude sa radoscu postavljen! Detalji mogu biti girlande u obliku zelenih grana jelke, svećnjaci, ukrasne kugle, zvezde, šljokice, mašnice, zvončići, motivi Deda Mraza, Sneška Belića, irvasa, jelke, paketići i pokloni lepo upakovani i složeni ispod jelke. 
 
Uzivajte, uzivajte, uzivajte! Docek Nove godine nas sve zblizava I svi clanovi porodice sun a okupu konacno! S’ toga, predlazem Vam da nakon ovog teksta izvadite Vase jelke iz podruma ili sveze I okrene sa ulepsavanjem I ukrasavanjem Vaseg doma. Prelepe novogodisnje jelke su uvek bile glavni motiv koji ilustruje novogodisnju idilu, zimske dane I novogodisnje praznike sa opustenom porodicnom atmosferom na okupu. Novogodisnja jelka, bilo da je prava ili vestacka je centralna dekoracija za docek Nove godine I predstavlja radost za celu porodicu, od najmladjih do onih najstarijih. Ukrasavanje jelke je kruna ulepsavanja doma I jedan od najlepsih porodicnih ritual koji obavljamo sa nadom da se Nova godina krenuti sa onoliko srece sa koliko kitimo jelku. Ukoliko imate kamin, bilo bi dobro da njega ukrasite jednom zelenom girlandom na koju možete okačiti ukrase po želji. Ili, pak možete na kamin zakačiti nekoliko novogodišnjih čarapica za poklone.Ne zaboravite trpezarijski sto. Vrlo je važno da on, kao centralno mesto okupljanja ukućana, posebno za praznike, ima upadljivu dekoraciju. Ako je ikako moguće, na njemu bi valjalo da se nađe dekoracija od borovine, sa ukrasnim kuglama i macnama.Takodje, da bi carolija bila veca, okitite Vasu jelku napolju i neka Vase dvoriste bude najlepse za carobni docek Nove godine. Kada je rec o dvoristu, ne zaboravite da ga lepo osvetlite sa sto vise novogodisnjih lampica. To mogu biti one najobicnije, koje su predvidjene za spoljnu upotrebu, a mogu i one koje su u formi creva. Njih mozete obmotati oko gelendera na terasi, recimo. Svaki kutak Vase kuce, ma koliko naporno izgledalo, treba da ima makar po koji ukras. Bilo da je to samo jedna kugla, koju ste recimo zakacili na kvaku nekih vrata, bice dovoljno.
 
Ne zaboravite da ukrasite i ulazna vrata, a posebno vrata od decije sobe. Lampice, naravno su pozeljne u vecim kolicinama. Docek Nove godine treba da bude veseo, a to cete najlakse postici tako sto ukrasite kucu unutra I spolja sarenim bojama. Nova godina dolazi u svim bojama, a na Vama je da odaberete svoje omiljene. Novogodišnja atmosfera se može postići detaljima koji će se naći svuda oko nas.
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR