Magazin

Top 10 kombinacija za proslavu Nove godine

    Top 10 kombinacija za proslavu Nove godine

 

Da li ste nekada razmislile koliko vremena provodimo gledajući razne haljine za proslavu Nove godine? To nam je jedna od najbitnijih proslava u godini. Svaka od nas ima želju da izgleda elegantno, da bude drugačija od drugih devojaka, ali ne zna na koji način da postigne taj efekat. Daću vam par saveta kako da zablistate u potpunosti u najluđoj noći, i kako da se osetite posebno iste večeri.

 

Iskoristimo zato ovu priliku, kako bismo eksperimentisale sa odevnim komadima i obukle se na način na koji nismo navikle do sada. Želim da vas inspirišem da izađete iz svoje zone komfora i da se poigrate sa svojom odevnom kombinacijom za ovo posebno veče.

 

1. KOMBINACIJA ZA DOČEK KAO IZ BAJKE

Top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Ukoliko želite da zablistate u punom sjaju te večeri i da iskoristite priliku da obučete nesvakidašnju haljinu, u kojoj ćete izgledati glamurozno i elegantno, ova haljina bi bila odličan izbor za vas. Korset haljina u obliku srca sa dubokim V izrazom, pristajaće svakoj devojci. Izrez na haljini će upotpuniti elegantni izgled ove haljine, i učini vas da se osećate kao princeza te večeri. Vama preostaje da nađete originalne, dugačke minđuše, napravite urednu punđu i nezaboravno se provedete te večeri. Ova haljina bi bila odličan izbor ukoliko doček Nove godine proslavljate u nekom glamuroznom restoranu.

 

 

2. KOMNINACIJA U KOJOJ ĆETE ZASIJATI

    Top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Ono što odlikuje doček Nove godine jeste glamur i sjaj. Zato je ova haljina odličan izbor za devojku koja obožava šljokice, jer će se u ovoj haljini izdvajati od velikog broja devojaka koje će nositi iste. U ovoj haljini ćete blistati. Gola leđa čine ovu haljinu još zanimljivijom. Vaš outfit će zasigurno biti primećen te večeri. Budite hrabre i odlučite se za ovakvu kombinaciju, koja će svakoga oboriti sa nogu.

 

 

3. KOMBINACIJA ZA COOL I TRENDY DEVOJKU

    Top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Ukoliko ste devojka koja prati trendove i oblači se po poslednjoj modi, ova kombinacija će vam biti vrlo zanimljiva. Pantalone i bluza sa šarenim dezenom, biće vrlo primećeni i izdvajati se od drugih kombinacija. Uz ovakav outfit možete iskombinovati ove zanimljive štikle koje neće narušiti Vašu kombinaciju. Osećajte se prijatno i budite opušteni u najluđoj noći. Nabacite osmeh i dobro raspoloženje i spremne ste za izlazak!

 

 

4. KOMBINACIJA ZA ROMANTIČNU DEVOJKU

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Doček Nove godine proslavljate u restoranu sa svojim momkom i njegovim društvom? Ova preslatka haljina je pun pogodak. Budite nežne, romantične i lepršave, ali budite sigurni da ćete biti primećeni. Sigurna sam da ćete ostaviti dobar utisak na njegovo društvo i da ćete biti opuštene i zadovoljne svojim izborom. Uz ovu haljinu idu jednostavne sandale u boji haljine, kao i mala plišana torbica koja će upotpuniti celokupan izgled.

 

 

5. DOČEK NOVE GODINE SA STILOM

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Na prvi pogled učiniće vam se kao da je ovo obična crna haljina, međutim ono što ovu haljinu čini drugačijom od ostalih jeste perje koje je prišiveno za gornji deo haljine. Ova kombinacija odiše elegancijom i kao stvorena je za proslavu u restoranu. Izgledaćete kao devojka sa puno stila, koja prati trendove i ume da se igra sa njima na pravi način.

 

 

6. IZAZOVNA KOMBINACIJA

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Ova haljina će biti odličan izbor ukoliko izlazite sa društvom u kafanu. Bićete elegantne i sigurno primećene u ovoj crvenoj, satenskoj haljini. Vežite visoki rep, dodajte jednostavne naušnice, i dopustite da haljina bude vaš glavni adut te večeri. Neka vaš izbor za cipele budu ovako svedene sandale, koje će samo upotpuniti vaš look.

 

 

7. OPUŠTENA KOMBINACIJA

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Vi ste opuštena devojka, koja ne voli preterano da se sređuje i niste raspoloženi da preterano eksperimentišete sa odevnom kombinacijom, ili biste želele da imate opušten look koji će ipak biti primećen. Ako je odgovor „Da“ onda je ovaj outfit kao stvoren za vas. Ova kombinacija je idealna uoliko izlazite u klub sa društvom Bluza sa golim ramenom, i suknja sa animal printom učiniće vas devojkom koja je u trendu. Vežite visoki rep, i stavite zanimljive naušnice, koje će istaći vaše lice.

 

 

8. HALJINA KOJA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Ovakva haljina pristaje ozbiljnim devojkama, koje žele da istaknu sve svoje kvalitete, na pristojan, ali i drugačiji način. Ova predivna haljina sa zanimljivim rukavima, učiniće da se osećate posebno te večeri i da budete pune samopouzdanja, jer će svi želeti da znaju gde ste kupili ovu haljinu. Kako biste upotpunili ovu haljinu sitnim detaljima, obratite pažnju na izbor nakita koji će pristajati vašem tenu.

 

 

9. KOMBINACIJA ZA LUD I NEZABORAVAN PROVOD

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Nezaobilazni trend ove sezone svakako je burberry dezen koji je postao apsolutni hit! Ova haljina, na kojoj je ovaj dezen prilagođen sivim tonovima, učiniće vas da se osećate kao cool devojka koja prati modu. Neobavezna frizura sa loknama i ova divna haljina su odličan izbor ukoliko izlazite u neki od poznatih klubova. Igrajte, budite opuštene i vesele, što vam ova haljina definitivno omogućava.

 

 

10. KOMBINACIJA KOJA PRISTAJE SVIM DEVOJKAMA

top deset kombinacija za proslavu Nove godine

Ova vrlo originalna haljina izdvojiće se u svakoj prilici. Lepršava haljina, koja vam daje potpunu slobodu da igrate kao nikada do sada! Plesom istaknite karner koji će se vrteti oko vas i privucite pažnju svih prisutnih! Ovu široki i prezanimljivi rukavi samo ulepšavaju izgled ove kombinacije. Dajte sebi slobodu i uzmite ovakvu haljinu u nekoj drugoj boji. Za koju god se odlučite, sigurna sam da nećete pogrešiti!

 

 

Za kraj, uživajte u najlepšoj večeri i dočekajte Novu godinu u odevnoj kombinaciji u kojoj ćete se osećati najprijatnije. Pokažite se u najboljem svetlu. Provedite noć ludo i nezaboravno, sa dragim osobama i budite sigurni da Novu godinu započinjete srećniji nego ikada. U ponoć, zagrlite najdražu osobu i poželite sebi još puno izlazaka i divnih odevnih komibacija. Sa srećom!

Spremili smo za Vas: