Magazin

Savršene ideje za novogodišnji poklon

 Savršene ideje za novogodišnji poklon

 

Imate idealnu osobu pored sebe koja je svakog dana sa vama, koja se budi pored vas i njen osmeh bude prvo što ugledate čim otvorite oči. Koja je tu za razgovor, za ljubav, za radost, za suze i greh. Koja vas drži za ruku i vodi putem njenih koraka. Volite je i srećni ste kada joj izmamite osmeh na lice. Nova godina je uskoro, i pretpostavljam da vas je ljubav motivisala, da ste smislili čime biste je obradovali.
 
Već godinama sanjam o jednom psu koji je sav bučan, sa svojim buljavim okicama, mali, mršav ali ratoboran i pun energije. Da li ste čuli za psa čivavu? Ako ste čuli za njega onako kako biste ga sigurno čuli na ulici, onda znate koja vrsta je u pitanju. Volela bih da ga čuvam, vodim u šetnju, da se igram sa njim…da spava sa mnom u krevetu, da mu pričam…pas je najbolji čovekov prijatelj, ne bi postojala ta izreka da nema nimalo istine u njoj. Upravo gledam u svoju već okićenu jelku i zamišljam kako se igra sa ukrasima koji je ukrašavaju. Svesna sam kolika je odgovornost čuvati psa, ali ja sam spremna uvek za izazove. Malo stvorenje koje trčkara po vašem stanu, oblećući vas i tražeći zrno pažnje-to bi bio najdraži poklon ikada. Vi koji ste obožavaoci životinja me verovatno razumete. Razmislite o tome, naročito ako je vaša lepša polovina ljubitelj pasa. Kupite malog psa, stavite mu malu mašnicu oko vrata i predajte njoj ili njemu.
Šta ćete pokloniti svojoj voljenoj, vi biste trebali najbolje da znate. Digitalni foto-aparat je odličan poklon za sve koji vole da beleže bitne momente. Vuneni komplet rukavica, kape i šala-dar koji će nekog grejati cele zime. Mozda neki komad nakita-pripadnice lepšeg pola sigurno će oduševiti par naušnica, narukvica ili ogrlica ispod jelke. Dok muškarcima žene uvek mogu pokloniti sat, ili možda neku kravatu. Neka knjiga od omiljenog pisca vaše osobe-ovo je uvek dobar poklon sa kojim retko kad možete da pogrešite. Parfem po ukusu vašeg partnera može da izazove dobru reakciju. Papuče ili patofne koje mogu grejati stopala vaše osobe, je dobra ideja. Paket kozmetičkih proizvoda-ovo su odlični pokloni koje se mogu koristiti, nisu ukras, i koji su zapakovani tako da ne treba dosta truda oko njih. Karte za bioskop, gledanje dobrog filma uz kokice, koka-kolu i dvoje kako se drže za ruku. Možete da gledate neki romantičan film koji će vas u tom trenutku zbližiti sa osobom pored vas. Stavite ih ispod jelke i čekajte reakciju. Boca kvalitetnog vina i bombonjere najdražih slatkisa odgovara duhu novogodišnjih praznika. Torba, koja će poslužiti nekome za skladištenje svojih ličnih stvari i stvari koje svakodnevno koristi, može se pokloniti nekoj osobi. To je uvek dobrodošlo, pogotovu ako pričamo o ženama. Ili ako ništa od ovoga ne zadovoljava vaš ukus, i nije vam dostojno novogodišnjeg duha, jednostavno odite u cvećaru i naručite buket od najlepšeg cveća. Buket cveća ce zasigurno otopiti svako žensko srce.
Nova godina vam pruža veliki izbor poklona-dovoljno je samo da saznate šta vaša voljena želi.
 
Kristina Nedeljković
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: