Magazin

Savršen novogodišnji izgled

 Savršen novogodišnji izgled

Koliko često grešimo u želji da zadivimo druge?

Sastavni deo naše ličnosti, ono što oslikava nas same je naš stil oblačnja. Kako se mi ralikujemo kao individue tako se ralikuju i nači stilovi. Koliko god se mi ralikovali i sami naši stilovi svi se slažemo oko jednog, u novogodišnjoj noć moramo blistati i zaseniti druge. Na putu ka odabiru najboljeg  novogodišnjeg izleda , garderobe, šminke i frizure vrlo često pravimo velike greške i sebe dovodimo u neprijatne situacije kada postajemo tema ismevanja zbog gršaka. Ljudski je grešiti, ali nemojte da se i to desi ove godine. Mi ćemo Vam pomoći i dati instrukcije kako postići savršen novogodišnji izgled.
 
Zašto da razmišljate kako da se našminkate i isfrizirate za doček Nove godine kad su tu celebrity frizeri i šminkeri koji u velikim timovima i sa ogromnim budžetima to rade za svoje muze. Svetski poznate dame već su pronašle svoj savršeni izgled za najluđu noć. Ukoliko želte da izledate nežno , a istovremeno I zavodniči preporučujemo Vam besprekorne vintage talase u kosi. Ovaj look možete postići ako koristite figaro sa velikim štapom i malo laka srednje jačine. No ako želite romatični izgled ove talase možete uteti I pričvrstiti šnalama zadobijanje lepe I elegante punđe. Ukoliko volite visoke punđe preporučujemo Vam  fantastično jednostavnu punđu bez umetaka, ekstenzija i čisto zalizanu kosi u konjski rep koji uvrtanjem postaje punđica i Vaš novogodišnji izgled će biti pogođen  Kada je reč o make-upu možete nositi  retro look koji daje mnogo prirodniji izgled. Oči su blago osenčene bronzanim, zlatnim i braon tonovima, a boja usana u zagasitobraon-bordo boji i kombinaciji sa frizurom daje savršen look. Ukoliko želite da budete primećeni možete koristiti šljokice koje ćete nanositi na svoje kapke. U najluđoj noći dopušteno je poigrati se sa bojama, možete slobodno malo i preterati sa šminkom, tako da baš sve bude glamurozno! I naravno, sastavni deo novogodišnjeg izgleda je crveni ruž.
 
Kao podlogu nanesite laganu kremu i mat podlogu za puder. Lice će tokom cele noći biti pod jakom šminkom stoga je potrebno sprečiti preterano mašćenje kože, jer to nikako neće delovati glamurozno, posebno na fotografijama. Na uglove očiju nanesite malo jači korektor, da se taj dio posvetli. Na unutrašnje uglove očiju nanesite sjajnu senku za oči. Takođe ispod obrva stavite neku jako svetlucavu senku u srebrenoj, zlatnoj ili beloj nijansi. Na kapak predlažemo da nanesete sivu ili ljubičastu nijansu, ni u kom slučaju crnu. Ukoliko imate svetle oči, poigrajte se sa maskarama u boji. Ukoliko baš ne koristite često veštačke trepavice, novogodišnja noć je idealna prilika da pokušate.
 
S ajlajnerom za oči uvek možete postići drugačiji izgled, te oči naglasite crnim ajlajnerom koji nanesite u debljem sloju i koji će prelaziti spoljni ugao  oka. Ako ste se odlučili za mačkasti pogled, ajlajner nanesite u debljem sloju tako da pređe spoljni rub. Za novogodišnju noć ruž neka bude u crvenoj boji. Za tako glamuroznu noć može se malo i preterati, tako da je skroz dozvoljeno  da šminka bude jaka i na usnama i na očima. Ukoliko nanosite crvenu šminku, nemojte preko nanositi i sjaj, jer će se u roku od pola sata razmazati i umesto glamuroznog dobiti ćete neuredan izgled. Na obraze naravno ide sjajno rumenilo
 
Kada govorimo o garderobi morate je uskladiti sa šminkom. Ukoliko je šminka jaka I svetlucava garderoba mora biti smirena u suprotnom ćete izgledati kao sama novogodišnja jelka. Jedna od alternativa je I mala crna haljina koja nikada ne izlzi iz mode. Možete odabrati kombinezon atraktvnih boja, gde je jedna polovina jedne boje, a druga druge, što je jako zapažena odevna kombinacija. Još jedna od odevnih kombinacija koja je potpuni hit  ove godine je duga crna čipksta haljina .Možete je nositi u kombinaciji sa krupnimloknama I postići zavodlji izgled, ili pak možete se odlučiti za delom podignutu kosu sa pramenovima koji su pušteni sa starne što daje damski izled I prefinjenost što će druge ostaviti bez teksta. Ukoliko ste za lezernije varijente preporučujemo Vam kratke haljine. Ukoliko želite jaku šminku, sjajnih odsjaja najbolje je da obučete haljinu neutralne boje koja će uz podignutu kosu izgledati jako zavodljivo I dobićete odličan novogodišji izled.
 

Spremili smo za Vas: