Magazin

Romantičan doček u dvoje

 Romantičan doček u dvoje
 
Iznenadite svoju srodnu dušu romantičnim dočekom
 
Nova godina se bliži, doček je tu. Krajnje je vreme da se odučite kako želite da provedete najluđu noć. Imate divnu emotivnu vezu, želite da doček provedete sa svojim partnerom, ali želite da ove godine bude drugačije, nešto nesvakidašnje što će Vaš partner  pamtiti. U škripcu ste sa vremenom i ne znate šata da radite. Ne želite da odustanete od ideje da iznenadite voljenu osobu i pripremite joj poseban doček, ali ne znate kako.
U zavisnosti od toga šza li Vaša voljena osoba voli nudimo Vam nekoliko predloga kako iznenaditi voljenu osobu i priprediti joj nezaboravni doček.
Ukoliko Vaš izabranik/ca voli da putuje iznenadite je lepim romantičnim putovanjem. Kao jako lepe destinacije za doček izdvajaju se prelepe snežne planine naše zemlje. Organizujete doček na Kopaoniku svojoj voljenoj osobi. Iznenadite je dugim romantičnim vožnjama  žičarama koje nikog ne ostavljaju ravndušnim. Pored Kopaonika jako je popularna planina Zlatibor na kojoj Novu godinu možete dočekati uz pravu zimsku romantičnu atmosferu na tradicionalan način . Ako želite da Novu godinu dočekate van granica naše zemlje predlažemo Vam da posetite divnu Toskanu koja će u Vama i Vašem partneru probuditi najlepša osećanja. Vožnja gondolama predivnim predelima Venecije je nešto što će ostaviti bez teksta Vašu voljeno osobu. Priroda ostrava Kapri je nešto što će očarati Vašu voljenu osobu i obezbediti da izbor Vašeg novogodišnjeg putovanja bude pravi pogodak. Pored Italije kao najromantičnija zemlja u Evropi, pa i svetu izdvaja se Francuska ili glavni grad Francuske. Iznenadite svoju voljenu osobom romantičnim putem u Pariz, podarite joj predivne trenutke koje će dopuniti pogled sa prelepog Ajfilovog tornja.
Ukoliko želite da to bude nešto što će izvući manje novca iz Vašeg džepa predlažemo Vam da to bude romantična večera u dvoje. Iako se čini da je romantilna večera klasika, odnosno neki kliše  učinite da čitavo veče. Čitav doček bude drugačiji.
 Potrudite se da stan imate samo za sebe. Iznenadite svoju voljenu osobu romanričnom večerom u dvoje. Predlažemo da stan uredite na što lepši način. Neka sve odiše novogodišnjom atmosferom. Učinite da Vaša draga osoba uživa za vreme dočeka. Priprema večere iziskuje trud, pomno planiranje i voljenoj osobi ćete time jasno staviti do znanja da vam je stalo i da je volite. I zato umesto večere u precenjenim restoranima napravite poseban ugođaj u vašem domu i bacite se na kuvanje.Potrudite se da večera koju spremite bude ukusna i da zadovolji Vas i Vašu dragu osobu, mada ako je kuvate sa mnogo ljubavi kako god da ispadne Vaša druga polovina će biti oduševljenja i uživati u svakom zalogaju.
Pripremite ukusnu večeru , koju ćete postaviti na posebno pripremljen sto. Na stolu je preporučljivo da se nalazi lepi stoljnjak, na njemu pribor za večeru, pored toga nemojte izostaviti sveće koje će večeru učiniti romantičnijom. Pored sveća koje su nezaobilazan deo pospite stojnjak laticama cveća koje Vaša partnerka voli. Kao nezaobilazni deo ove novogodišnje večere izdvaja se flaša dobrog vina koja će Vam popraviti raspoloženje. U ponoć poslužite šampanjac.
 
 
Iznenadite svoju voljenu osobu I poklonite joj najlepši novogodišnji poklon, romantično putovanje, večeru, a pre svega  svu svoju ljubav  i pažnju.
 
 
A. M.
 

Spremili smo za Vas: