Magazin

Prelepe frizure za docek Nove godine

 Prelepe frizure za docek Nove godine
Odlucite se za neku od zenskih frizura za najbolji docek Nove godine 2016
 
 
Odlucile ste sta cete obuci, kako se nasminkati, gde docekati Novu godinu, u cijem drustvu cete provestu docek Nove godine, ali jos uvek niste odlucile kakvu cete frizuru imati?
Pre nego sto pocnemo sa predlozima, imajte na umu da zdrava I negovana kosa predstavlja uslov da bi Vasa frizura dobro izgledala.
 
-Meki I sjajni talasi savrseni su za docek Nove godine. One ce se nositi za svaku priliku. Bilo da je restoran, kafana, klub ili kucna zurka. Dodaj na ovu frizuru ogromne I efektne mindjuse, kao I tonu maskare da pojacas glam look.
 
-Imate malo vremena da napravite svoju frizuru I da krene za docek Nove godine? Sta cekate, cesalj u ruke I pocnite! Za brz I lak stil, potrebno je da Vam kosa bude pustena, a gornji deo kose podignite I zakacite snalom sa cirkonima. Ovaj stajling zahteva siske I Vi cete izgledati sik I imacete look rok retro macke.
 
-Puna volumena, sa strane gurnute siske je odlicna opcija za devojke sa kracom kosom. Punoca frizure izgleda super seksi, siske terane na stranu daju moderan I svez look. Uparite gas a sminkom smookey eyes I imacete zapazenu frizuru za docek Nove godine.
 
-Ako imate planove da prisustvujete fensi doceku Nove godine, iskoristite izgled Marise Miller, sa retro talasima. To morate probati. Podignice svoju kosu u pundju u obliku valjka, da bi lokne eksplodirale susite pudju 5 minuta fenom, zatim je pustite I laganim pokretima cetke prodjite kroz talaze. Dodajte I malo laka za kosu. Sa efektniji retro look, dodajte crveni karmin I spremne ste za docek Nove godine.
 
-“Bumped up” je odlicna opcija za devojke koje zele da podignu svoju kosu za docek Nove godine. Spajajuci snalicama ukosnicama na labav nacin siske, Vi samim tim podizete volumen. Ostatak kose podignite u pundju neobaveznu. Dodajte laka kako bi Vam kosa stajala.
 
-Ako ikada postoji vreme da pustite svoje lokne na volju, onda je docek Nove godine prilika za to! Velike, pune volumena I sjaja lokne privucice svaciju paznju. Iskoristite presu ili Figaro I oblikujte Vase lokne. Na kosu nanesite penu a zatim je oblikujte po svojoj zelji
 
.-Naravno, duga I ravna kosa uvek su u modi I daju sjaj I izlged zdrave I negovane kose. Nakon feniranja, nanesite arganovo ulje za kosu, kako ne bi dosljo do pucanja krajeva. Uz ovakvu kosu mozete da eksperimentisete sa nakitom. Sto vise, to bolje! 
 
 

Spremili smo za Vas: