Magazin

Muška moda za doček u klubu

 Muška moda za doček u klubu

Iako devojke mnogo više vremena provode u odabiru izgleda za doček Nove godine, ni muškarci ne zaostaju mnogo. Svakome je stalo da se pojavi u svom najboljem izdanju, pa posle odgovora na pitanje: Gde za Novu godinu? sledi pitanje : A šta da obučem?. Ukoliko odaberete nešto od ponude koju klubovi koje Novi Sad ima nude, u sledećih nekoliko redova pronaći ćete izgled za sebe. 

 

PRINT I MODNI DODACI

Majice sa upadljivim printovima, drečavih boja, već neko vreme su u trendu. Nose se one sa poznatim likovima, sa likovima iz crtanih filmova, sa različitim natpisima i slično. One su same po sebi dovoljno efekte, pa ih možete kombinovati uz farmerke, ali i pantalone koje nisu suviše elegantne. Print možete imati i na donjem delu odeće, ali ga tada kombinujte sa jednostavnim ili jednobojnim majicama. Kada birate detalje, to mogu da budu efektni kaiševi, naočare u drečavim bojama ili velikih dimenzija, kožne narukvice.

STIL PEDESETIH

Ako na pitanje gde za Novu godinu tražite odgovor u tematskim žurkama, svideće vam se one koje vas vraćaju u prošlost. Tako se za doček možete obući u skladu sa određenom dekadom, a pedesete uvek inspirišu. Ovo je odličan izbor i za one koji se kreću po liniji između elegantnog i opuštenog. Prsluk i šešir ovde su nezaobilazni, a košulje birajte u boji i kombinujte sa tamnom bojom farmerki. 

SVEDENA ELEGANCIJA
 
Mnogi momci u svakodnevnoj varijanti vole da izgledaju elegantno, ali tako da mogu da se uklope u sve dnevne situacije, odnosno njihov stil je sveden. Nakon što odluče gde za Novu godinu, ovi momci će vrlo lako u svom ormaru pronaći odgovarajuću kombinaciju. Ona čini taman džins, lagani džemper i kožni kaiš, u skladu sa cipelama. Svakako, ovde se može dodati i košulja.
 
ROCK AND ROLL
Klubovi koji Novi Sad čine prepoznatljivim svakako su i oni sa „tvrđim“ zvukom. Momci koji ovde izlaze imaju itekako izgrađen stil. On je najčešće veoma originalan, a čine ga detalji koji najčešće imaju neko dublje značenje. Za odgovarajući izgled neophodni su kožna jakna i karirana košulja. Ovo će se idealno složiti sa pantalonama sa tregerima, a kao detalje možete dodati srebrni nakit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: