Magazin

Holivudski doček Nove godine

 Holivudski doček Nove godine
Spekatakularno u 2016.godinu
 
 
Pripreme su u jeku… samo što nije stigla, euforija je sve veća, sve je veće isčekivanje. Čekamo ovaj poseban dan u godini da sve promeni. Nekako želimo da ovim danom krenemo sve opet, krupnim koracima u lepše sutra. Štedeli ste cele godine, odricali se skupih cipela,novih komada garderobe, želite da ova novogodišnja noć bude drugačija, spektakularna. Hoćete da sav ušteđeni novac potrošite na doček Nove 2016. 
Oduvek ste maštali o savršenom holivudskom provodu, crvenom tepihu, kristalima, šljokicama,glamuru,ove godine imate priliku da duh Holivuda osetite u Beogradu,  u Vašem komšiluku, u srcu Zemunu.
Dočekajte Novu godinu u Restoranu Hollywood u Zemunu.
  
 
 
Uz Allegro bend , ukusnu hranu I raznovrsno piće dočekajte 2016. godinu u ovo  predivnom lokalu uz sjajnu atmosferu koju pravi ovaj bend. 
Prostor u kome se organizuje doček je savremeno opremljen, sa kompletnom dekoracijom za novogodišnju proslavu koja uključuje presvlake za stolice sa mašnama, dekoracije I druge aranžmane. Sala restorana je centralno klimatizovana, opremljena je profesionalnom LED rasvetom, video nadzorom, kožnim stolicama sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima. Ukoiko želite da se posle dočeka Nove godine u restoranu odmorite u ponudi se nalaze  apartmani I luksuzne sobe koje možete iznajmiti po povoljnim cenama. Ukoliko Vas brine gde ćete parkirati svog ”ljubimca” bez brige  restoran poseduje ogroman parking sa kompletnim video nadzorom I obezbedjenjem  kako u objektu tako I ispred njega.
Cena ovog fantastičnog dočeka je 60 evra ukoliko želite da sedate za okruglim stolom, a  65 evra ukoliko želite da imate VIP mesto, budite bliži I bendu I bliže uživate u fantastičnoj muzici. U ovu fantastičnu ponudu uračunata je hrana,a i piće.  Domaća alkoholna pića koja možete konzumirati su: šljivovica, dunja, kajsijevača , vina (Rubinov roze, Smederevka Tikveš, Crnogorski Vranac), vodka, vermut, vinjak, stomaklija, džin, pelinkovac, kao I raličite vrste piva. Od domaćih bezalkoholnih pića možte konumrati  domaću kafu sa ratlukom, gaziranu vodu, negaziranu vodu, čaj, koka kolu, fantu, biter lemon, jabuku, jagodu, breskvu, borovnicu, đus.
Ukoliko ste gurman i uživate u hrani možete koja je toliko ukusna da ćete poželiti da opet posetite ovaj restoran. Za predjelo možete jesti raličite vrste pršuta, papriku u pavlaci, feta sir, maslinke, pita, proja,  kačkavalj, raličite vrste salata: krompir salata,  ljute papričice,  kajmak,  kornišoni, karfiol, paprika turšija,  urnebes salata, grčka salata, zelena salata i kupus salata. Kao  glavno jelo poslužiće Vam dinstanu teletinu sa prelivom od šampinjona i kuvanim krompirom. Kao što vidite zadovojićete sva svoja čula 
ovakvom hranom.
Ukoliko ste zabrinuti kakva će biti  atmosfera nemate potrebe za tim, Allegro bend će Vas oduševiti, atmosferu podići do usijanja. Takođe za doček ćete imati gosta iznenađenja koji će Vam obezbediti fantastičan provod.
 Čim jednom osetite ovakvo iskustvo dočeka  u ovom restoranu vratićete se iduće godine  I čekaćete sa nestrpljnjem sledeće okpljanje u ovoj svečanoj sali. Kao još jednu od prednosti ističemo izuzetno ljubazno osoblje koje će učiniti sve da se osetite što prijatnije I budete što više zadovoljni ukupnim utiskom ponude I funkcionisanja ovog restorana. Preporučujemo Vam da ukoliko već razmišljate o novogodišnjoj toaleti jer ovom ponudom postaje jasno gde će  biti najbolji provod u gradu 31. decembra požurite, postanite deo ove divne priče I ne dozvolite da Vam drugi prepričavaju kako je bilo na dočeku već sami osetite euforiju  novogodišnje noći u ovom popularnom restoranu koji ove godine ima izuzetno dobru ponudu za sve Vas. Budite Vi ti koji će drugima preptičavati lepotu dočeka ovde I koji će preporušivati ovaj restoran, a ne oni koji će samo slušati I žaliti što nisu bili tu. Zato požurite! Ne dozvolite da ostanete bez mesta, rezervišite svoje mesto I uđite u 2016. godinu uz najbolju muziku u najboljem restoranu u gradu.
 
A. M. 
 

Spremili smo za Vas: