Magazin

Fenserski doček Nove godine

 Fenserski doček Nove godine
 
 
Dok padaju prve pahulje snega žalite za letom, toplim danima, vrelom atmosferom letenjeg noćnog provoda. Zalite što ne živite na drugoj polovini planete pa da Nova godina pada u leto. Želeli biste da doček prođe u letnjem raspoloženju, ali nemate toliko para za put. Mi imamo rešenje za Vas. Beograd i klub Izlog Vam pružaju pravi letnji novogodišnji doček uz zvuke muzike koji podsećaju na leto i bude u Vama pravu euforiju.
 
 
Klub Izlog otvoren je preko tri godine i nalazi se u ulici 27. marta broj 40, na mestu nekadašnjeg restorana Reno. Lokal je počeo sa radom kao restoran i caffe bar Izjelog, a danas radi kao klub.
Uređen je potpuno moderno, a opet veoma toplo. U club/baru Izlog možete užviati u prijatnom ambijentu i zvuke opuštajuće muzike. Osim ambijenta koji će vas potpuno očarati na prvi pogled, bar Izlog je pogodan za opuštene poslovne ručkove ali i za večernje izlaske vikendom.  Enterijer kluba Izlog je moderan i odiše svežinom i kontrastom živahnih boja majstorski ukombinovanih sa bojom smeđe kože na dvosedima u koje možete da se zavalite dok čitate dnevne novine i ispijate kaficu. Enterijer bara je urađen sa ukusom, rasprostranjen je na dva nivoa i odlično kombinuje drvo, ciglu i kožu, što stvara veoma prijatan i unikatan osećaj.Tako pored dvoseda možete da sednete i na barske ili drvene stolice, ili pak da se uvalite u fotelju. U klubu Izlog zaista postoji kutak u kome će svako da se oseća prijatno i u kome će da bar na trenutak isključi mozak i zaboravi na svakodnevene probleme. Leti je dostupna i bašta u kojoj ima 50 mesta.Osoblje je zaista prijatno i profesionalno, i svaki zaposleni u kafeu Izlog obavezno govori i engleski jezik, te u ovaj klub vole da dolaze i stranci.

Klub Vam za doček Nove godine nudi poseban program. Po ceni od 32 evra Novu godinu u klubu Izlog možete dočekati uz fenomenalnu Tamaru Filipović, DJ Tecnic(Zurich), EDM Vibes Dj Crew. Sam novogodišnji program je vrlo raznolik. Na  početku ćemoćite  da igrate uz muziku popularni Dj-eva, potom će Tamara Filipović dovesti atmosferu do usijanja. Ovo ime i prezime je jako poznato za sve ljubitelje letnjeg beogradskog noćnog života i provoda na splavovima. Splavovi su mesta na kojima ova pevačica atmosferu dovodi do samog vrhunca. 
U cenu karte je uključena neograničena konzumacija pića tokom cele noći. Možete konzumirati  strano i domaće piće (Tuborg, Bavaria, Ultra Energy, Somersby, Johnnie Walker, Smirnoff, Vina Plantaze 13.jul, Gorki list, domaće rakije, sokovi itd. itd. ) kao i 21 vrsta koktela plus premium ketering.
Ukoliko želite da budete za barskim stolom (uključena flaša pića za stolom) platićete 35 eura.Ukoliko je visoko sedenje Vaš izbor cena je (jedno od najlepših mesta u klubu, na samoj galeriji, uz sjajan pogled na masu ispod vas, uključena flaša pića)  60 eura. Separe (uključena flaša stranog pića po želji, Johnnie Walker, Smirnoff, Proseco itd.) izvlači iz Vašeg džepa 200 eura. VIP Separe (uključena flaša stranog pića po zelji, Johnnie Walker, Smirnoff, Proseco itd. X2) je 300 eura, dok je FENSTER Separe (uključena flaša eksluzivnog stranog pića po želji, Belvedere, Chivas, Moet itd. + druga flaša po želji) 500 eura.
 Dođite sa prijateljima, uživajte u dočeku. Osetite nesvakidašnju letnju euforiju dočeka Nove godine sa prijateljima u klubu Izlog u samom srcu naše prestonice.
 
A . M.
 

Spremili smo za Vas: