Magazin

Doček Nove godine u restoranu

 Doček Nove godine u restoranu

Koliko para izdvojiti za restoransku zabavu uz omiljenog pevača?

Na sam pomen imena Aco Pejović već se postavljaju pitanja kada i gde. Mi Vam nudimo pravi odgovor. 31.decmbar 2014. Godine, Restoran Inter Hollyood Ledine. I nezaboravni doček 2016.godine. Očekuje Vas neverovatno dobra zabava. Pored Ace Pejovića atmosferu će do usijanja dovesti i gost iznenašenja. Bilo da ste mladi, ljudi u najboljim ili zrelijim godinama ovakvu ponudu ne smete propustiti. Pored zagarantovanog prvoda ono što Vam ovaj ekskluzivni restoran nudi je svečana večera i neograničena količina domaćih pića dok za konzumacju stranih morate dodatno doplatiti.
 
Ukoliko ste gurman ono što ćete sada pročitati će Vas mnogo obradovati.Prilikom dočeka Nove godine u restoranu Inter Hollywood Ledine možete konzumirati : pršute (goveđa, svinjska, kulen, čajna, njeguška, kraški vrat),  paprika u pavlaci, feta sir, maslinke,  pitu, proju, kačkavalj, krompir salatu,  ljute papričice,  kajmak,  kornišoni, karfiol, paprika turšiju, urnebes salatu,  grčka salata, zelena salatu i kupus salatu, hleb: nekoliko vrsta (Pogačica, kriške hleba, kajzerice) glavno jelo: teleće pečenje sa ražnja . Većinu hrane koja je na meniju proizvode sami, što je još jedna stvar kojom se doček Nove godine u ovom restoranu izdvaja od drugih restorana. Hranu koja se ne potroši na kraju večeri se pakuje , kako bi je mogli poneti kući.
 
Pored obilja hrane očekuje Vas I mnogo domaćih pića : piće domaće alkoholno: šljivovica (domaća), dunja (domaća), kajsijevača (domaća), vina (Rubinov roze, Smederevka Tikveš, ždrebac, Crnogorski Vranac), vodka, vermut, vinjak, stomaklija, pelinkovac (Gorki list), pivo (Jelen, Lav).
Piće domaće bezalkoholno: Kafa domaća sa ratlukom, gazirana i negazirana voda litarska u staklenim flašama, čaj, koka kola, fanta, biter lemon, jabuka, breskva, borovnica, jagoda, đus.
 
Strana pića se mogu konzumirati uz doplatu po znatno sniženim cenama.
Prostor u kome se organizuje doček je savremeno opremljen, sa kompletnom dekoracijom za novogodišnju proslavu koja uključuje presvlake za stolice sa mašnama, dekoracije I druge aranžmane. 
 
Sala restorana je centralno klimatizovana, opremljena je profesionalnom LED rasvetom, video nadzorom, kožnim stolicama sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima. Ukoiko želite da se posle dočeka Nove godine u restoranu odmorite u ponudi se nalaze  apartmani I luksuzne sobe koje možete iznajmiti po povoljnim cenama. Ukoliko Vas brine gde ćete parkirati svog ”ljubimca” bez brige  restoran poseduje ogroman parking sa kompletnim video nadzorom I obezbedjenjem  kako u objektu tako I ispred njega. Za neverovatan provod čitave večeri biće zaduzen Aco Pejović I gost iznenađenja koji će učiniti novogodišnji doček nezaboravnim. Uživajćete  u najsavremenijem muzičkom sistemu restorana Hollywood i svim pratećim svetlosnim efektima.
 
Pejović će sve one koji su došli da Novu godinu dočekaju u resoranu sa njim častiti nekim od svojih najvćih hitova kao I hitova svojih kolega koji dovode svaku atmosferu do vrhunca. Upravo ovakav način provoda odgovara svim uzrastima tako da ukoliko volite Pejovićeve pesme, dobru hranu, domaća pića I doček Nove godine u restoranu ne kasnite, rezervišite svoje mesto u ovom ekskluzivnom prostoru I provedite se kao nikada do sada. Za ovakvo zadovoljstvo morate izdvojiti 75eura po osobi ukoliko želite da sedate za okruglim stolom, a ukoliko želite da budete u centralnom VIPu morate izdvojiti 90eura. Samo zavisi od Vas I Vaše volje da za ovakav doček idvojte ovu sumu novca, ali za ovakav provod I ponudu nemojte žaliti. Čim jednom osetite ovakvo iskustvo dočeka  u ovom restoranu vratićete se iduće godine  I čekaćete sa nestrpljnjem sledeće okpljanje u ovoj svečanoj sali. Kao još jednu od prednosti ističemo izuzetno ljubazno osoblje koje će uliniti sve da se osetite što prijatnije I budete što više zadovoljni ukupnim utiskom ponude I funkcionisanja ovog restorana.
 
Preporučujemo Vam da ukoliko već razmišljate o novogodišnjoj toaleti jer ovom ponudom postaje jasno gde će  biti najbolji provod u gradu 31. decembra požurite, postanite deo ove divne priče I ne dozvolite da Vam drugi prepričavaju kako je bilo na dočeku već sami osetite euforiju  novogodišnje noći u ovom popularnom restoranu koji ove godine ima izuzetno dobru ponudu za sve Vas. Budite Vi ti koji će drugima preptičavati lepotu dočeka ovde I koji će preporušivati ovaj restoran, a ne oni koji će samo slušati I žaliti što nisu bili tu. Zato požurite! Ne dozvolite da ostanete bez mesta, rezervišite svoje mesto i uđite u 2015. Godinu uz najbolju muziku u najboljem restoranu u gradu.
 

Spremili smo za Vas: