Nova Godina 2017 - Madrid - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Nova Godina 2017 - Madrid

Doček nove godine - Program


CENA:

od 485 do 485 €

KONTAKT: www.tipotravel.com 011/344-22-18

Program putovanja:
 
1.dan Beograd – Frankfurt – Madrid
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Frankfurt u 13:30h, kompanijom Lufthansa na liniji LH 1407, dolazak u Frankfurt u 15:30h. Nastavak putovanja za Madrid na liniji LH 1122 u 16:55h, dolazak u Madrid u 19:25h. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
 
2.dan Madrid
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe... Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.
 
3.dan Madrid
Doručak. Fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70 km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari...) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeoMadrid... Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem 16. i početkom 17.veka...Povratak u hotel. Noćenje.
 
4.dan Madrid
Doručak. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do gradića San Lorenco de El Escorial, udaljenog od Madrida oko 45 km. Ovaj impozantni kompleks predstavlja istorijsku rezidenciju španskih kraljeva i simbol je španske moći u XVI veku, ali je svojevremeno služio i kao manastir, muzej i škola. Sagradio ga je kralj Filip II tokom svoje vladavine, sredinom XVI veka, zahvaljujući ogromnim zalihama zlata iz tek osvojenih teritorija Novog sveta, tj. Amerike. UNESCO ga je uvrstio na listu Svetske kulturne baštine 1984. godine. Povratak u Madrid. Slobodno vreme za odmor i pripreme za individualni doček Nove godine. Predlažemo odlazak na Novu godinu na Trg Sol, kao jedno od najpopularnijih mesta za odbrojavanje do ponoći i slavlje. Noćenje.
 
5.dan Madrid
Doručak. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.
 
6.dan Madrid – Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Frankfurt na liniji LH 1115 u 17:05h, dolazak u Frankfurt u 19:45h. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH 1410 u 21:55h, dolazak u Beograd u 23:45h. Kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

 polazak   povratak   trajanje   cena   napomena 
28.12. 02.01. 6 dana 485 € Hotel Celuisma Florida Norte 4*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja

 
 
6 dana, avionom
Polazak 28. decembar

Opis hotela:


Hotel Celuisma Florida

Norte 4*


www.hotelfloridanorte.com

- Lokacija: Hotel se nalazi centralnoj gradskoj zoni, nedaleko od kraljevskog dvora. Najbliža metro stanica (Principe Pio) je prekoputa hotela. Glavna gradska avenija Gran Via je na 10 minuta šetnje od hotela.

 

- Sobe: 399 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj i sef.

 

- Hotelski sadržaj: Osim bara sa ponudom koktela, hotel u svom sastavu ima restoran i prodavnicu suvenira.

 

Doplate:

 

- treća osoba: 465 eur,

 

- doplata za 1/1: 135 eur.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

 

- avio prevoz na relaciji

Beograd- Frankfurt - Madrid - Frankfurt - Beograd kompanijom Lufthansa,

- transfer aerodrom - hotel - aerodrom,

 

- 5 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 4*,

 

- panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča,

 

- vodič na srpskom jeziku,

 

- troškovi organizacije putovanja.

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

 

- aerodromske takse 180 eur (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje),

 

- fakultativni izleti,

 

- putno zdravstveno osiguranje,

 

- individualni troškovi.

 

Fakultativni izlet:

 

-Toledo

- Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu “Carski grad”. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho,Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom “Sahrana grofa od Orgaze” i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (cena izleta: 69 eur)

 

- El Escorial – Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim uglovima se uzdižu četiri kule. (cena izleta: 65 eur)

 

- Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene cene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za realizaciju izleta.

 

- Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika.

 

Uslovi plaćanja:

 

- Cene su izražene u eurima.

 

- Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja.

 

- Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate.

 

- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 

1. uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

 

2. platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

 

3. plaćanje na rate - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

 

4. uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

 

5. preko računa - uplata na račun Agencije.

 

6. administrativnom zabranom - sa firmama sa kojima Agencija ima ugovor.

 

7. turističkim kreditom - sa izdatim predračunom od strane Agencije, klijent aplicira za kredit u banci.

 

- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

 

Osiguranje:

 

- Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama agencije moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

Viza i putna dokumenta:

 

- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji

www.europa.rs

ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

 

Hotelski smeštaj:

 

- U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

 

- Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije.

 

- U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

Pomoćni krevet:

 

- U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

 

Napomena:

 

- U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

 

Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje.

 

- Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

- Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

- Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 30.

 

- Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Rezervacija za Nova Godina 2017 - Madrid

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


5674

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


280